reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Buciki:-)

Nefretete naprawde te skarpety są super.
Malwina jest chudzielcem a i tak nie spadają.,
Serio w porównaniu to te z Lidla są tragiczne.

A półbuty są ok- rozmiar 20- mała ma lekki luz o 1 rozmiar.
Ale wiesz- za 40 zl to skórzanych nie dostaniesz i trochę noga się poci.

Te kozaczki też nie są skórzane, ale jeszcze ich nie ubierałam małej.

reklama
Nefretete tylko teraz się przyjrzałam i te z twojego linku mają trochę inna podeszwę.
Ja kupowałam z tej aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=1214563704
Mamy te na samym dole jak zjedziesz myszką- czerwone.
Super. Wyglądają też na bardzo ciepłe.

Póki co priorytet mają buciki, ale czekam aż zacznie chodzić. Mam nadzieje, że stanie się to jak najpóźniej. Wtedy kupie jej kozaczki z prawdziwego zdarzenia, a jesienne będę miała z głowy :)))

Eh zakupiłam w koncu dla malego buciki na zimę jakieś Badoxx za 62 zł. Cieplutkie w środeczku, kupiłam rozmia 21 a ma teraz 20, nie wiem czy 22 nie powinnam kupić? W sumie jeszcze nie mierzyłam małemu bo spi. A tak wybierałam Ecco, Geox....a na moim zadupiu nic innego nie ma ;/
Coś w tym stylu:
buty4_snrxhe.jpg

Jak zacznie chodzić - do tego czasu mam czas na kupienie mu czegoś porządniejszego.
Kupiłam też kapciuszki Befado rozm 20, zobaczę jak bedzie w nich smigał.

Wiecie tak się zastanawiam czy jest sens kupować porządne zimowe buciki??
no bo w zasadzie czy nasze dzieci będą biegać po śniegu??

Aga no właśnie też się nad tym zastanawiam bo póki co to Kuba nie chodzi , a jak zacznie to zawsze mogę mu kupić jakieś cieplejsze chociaż i tak myślę że więcej czasu to będzie w wózku na spacerze ewentualnie w sankach , na razie mu kupiłam kozaczki w H&M i myślę że wystarczy

reklama
Do góry