reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Buciki:-)

Dziewczyny, a w czym chodzą wasze maludy po domu? Moja zaczyna wstawać i musze jej coś kupić zeby sie nie ślizgała po panelach. Dodam, ze mam dosyć chłodną podłogę w zimię i chciałabym zeby było to cos cieplejszego.
Znalazłam takie skarpetki Skarpetki z podeszwą ABS STERNTALER 21/22 Zima (1224207017) - Aukcje internetowe Allegro (któraś używa??)

Pytanie, co wy nosicie?

ja kupilam ignasiowi tydzien temu kapcie befado rozm 20 z otwartym palcem zapinane na sprzaczke (?), no takie zapiecie, w tych skarpetkach z podeszwa wyginala mu sie stopa i tak naprawde stawal np juz na materiale:/ teraz wychodzi w nich do wozka;) a tak ma usztywniona stopke i lepiej mu sie staje i chodzi:)

cos w tym stylu:)

01-947/156 granat.jeans kapcie-buciki wcz.dziecice Befado

reklama
Kochane, nie mam czasu wertowac tematu...
napiszcie w skrócie prosze jak tio z tymi butami jest... - ubierać? nie ubierac?
Sonia póki co "chodzi" na bosaka a w teren w rajtuzach bo WSZYSTKIE skarpety/skarpeto buty zdejmuje w ciagu 30sek od załozenia i przysiegam nei ma na nią sposobu.... :sorry:

napiszcie w skrócie prosze jak tio z tymi butami jest... - ubierać? nie ubierac?
Sonia póki co "chodzi" na bosaka a w teren w rajtuzach bo WSZYSTKIE skarpety/skarpeto buty zdejmuje w ciagu 30sek od załozenia i przysiegam nei ma na nią sposobu.... :sorry:

Nie ubierac ;-)

W domu lub tam gdzie nie ma takiej potrzeby nie powinno sie ubierac, wiadomo na asfalt czy jakis spacer to ubrac buta, no wiadomo :-)

Mój ma 10 m-cy i nie mial butków jeszcze zadnych no nie liczac takich szmacianych które w ogóle były jak skarpeta bo w zime było zimno i na spiochy mu zakładałam, teraz ma szmacianki ktore pokazywalam, ale szorował w nich po asfalcie coby se facio paluchów nie zdarł :-D, w domu jakos nie zakladam ich bo sie slizgaja a i tak wiecej sie nimi bawi wiec bezsens. Na jesien-wczesna zime kupilam mu kozaczki zamszowe z H&M z gumowa podeszwa no bo i tak nie chodzi a na te pare pierwszych kroków sie nadają :-) Prawdziwe buty dostanie jak sie nauczy dobrze chodzic. Pewnie beda to typowe zimówki.

Dziewczyny czy chodzą wasze dzieciaczki w bucikach po domku już? Bo mały ma ochotę pochodzić ale myślę ze w buciku lepiej stawiałoby mu się stópkę bo narazie na paluniach. I podłoga już dość zimna ;/ Myślę o bucikach np. befado?

Dziewczyny czy chodzą wasze dzieciaczki w bucikach po domku już? Bo mały ma ochotę pochodzić ale myślę ze w buciku lepiej stawiałoby mu się stópkę bo narazie na paluniach. I podłoga już dość zimna ;/ Myślę o bucikach np. befado?

po domu w skarpetkach tylko chodzi...Ula ale Ty chcesz zeby po domu w butach chodzilo?czy chodzi ci o jakies kapcie ??no bo w butach po domu ja sobie nie wyobrażam jakos,jeśli mówimy o BUTACH własnie...

reklama
Do góry