reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

Xandii, a pompowane kola to jest minus???? :szok: Ja do tej pory slyszalam same plusy o tych kolkach i sama bede miala z pompowanymi. nie straszcie mnie. :eek:

reklama
słyszałam, że można je rozciąć na jakichś taam szkłach aqlbo gwoździu. Jakoś to mnie zraziło do kół pompowanych.

ja dzisiaj bylam w kilku hurtowanich i hmmm tyle tego ze nie wiedzialam nawet na co patrzec :-( kobietki napiszcie prosze raz jeszcze jaki wozek wybieracie i dlaczego :-) wiecie taka esencja z esencji :-)

Hmmm, ten moj ma detke i kolka pompowane pompka samochodowa, wygladaja jak w dzieciecym rowerku, nie wiem ile to 12"?? Chyba... Qrde, w sumie i tak innego nie kupie, bo ten dostane po moim chrzesniaku, ale za to kupuje mu spacerowe i tez chcialam z pompowanymi kolami, a teraz juz nie wiem. :-(

hmm po przemysleniach dosyc dlugich i debatowaniu, stwierdzilam z mezem ze chcemy wielofuinkcyjny wozek ale nie z gondola tylko z nosidlem o usztywnianym dnie ktore mozna przeksztalcic w spiwor (nie mylic z nosilem plastikowym, zakrzywionym z plastikowa raczka), do nosidla tego przekonalam sie bo w zimie latwiej bedzie malca przenosic no i spieor to fajna rzecz. Jak narazie bardzo podoba mi sie wozek z Jedo (Jędroch) Pati lub Tino :-)
a Wy co o nich sadzicie?

jak znajde zdjecia to wkleje:-)
W�zki dzieci�ce JEDO.

aha podoba nam sie jeszcze ten:

http://www.tanimarket.pl/go/_info/?id=2371&sess_id=3dd77767ba6e81f1cea5e2df0c744d32

Karlam, ta Pati wyglada i ma funkcje takie same jak ten moj bedzie mial, tylko ze inny kolor, bo moj jest taki szaro-granatowy. Ale identycznie na zdjeciu wyglada.

Czesc kobietki
nie wiem czy słyszałyście. ale ostatnio w jakiś informacjach, wiadomościach -(nie jestem pewna włączyłam w ostatniej chwili) okazuje się że materiały z których wózki sa wykonane są szkodliwe. teraz wszystkie firmy mają być spr pod tym względem. wymieniane byly dosyć znane, dobre i drogie firmy. ja z wyborem wózka poczekam. oglądać moge, ale jestem ciekawa wyników tej "inspekcji"
Też słyszałam ze najwygodniejsze są wózki z pompowanymi kołami. najlepsze na pokonywanie nierównosci.
Pozdrawiam i powodzenia w wyborze

;-) kurde no, szkoda gadac..... nie wiem co o tym myslec, czy sie tym przejmowac? w zasadzie to jakby sie dobrze zastanowic to polowa tego co mamy w domu jest szkodliwe, ech tylko nas strasza... :-(

reklama
Do góry