reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

no i pooglądaliśmy. mamy już wego faworyta, a nawet dwa, tzn ja mam swojego, mąz swojego. ale i tak kupimy mojego ;D

powiem wam jedno!! chciałam Roana kortine, Boże dziewczyny - jaką on ma głośno składan budke!! toż to zmarłego można obudzić, nie tylko śpiące dziecko!!

aha! mam rozsądne wytłumaczenie dlacego nie kupowac tearz jeszcze wózka. otóż gwarancja wózkowa trwa rok (jesli sie kupuje nowy w sklepie oczywiscie). noi jak sie kupi teraz to gwaranca zacznei juz isc, a wózek bedzie nie uzywany, wiec razej nic mu sie nei stanie. no i później okres użytkowania na gwarancji będzei znacznei krótszy niż rok.
my zdecydowalismy ze wózek kupujemy w grudniu.

reklama
o rany przeczytalam caly watek i..... nadal nic nie wiem, tyle nazw tyle parametrow, funkcji...wiem jedno.... to wszystko jest takie drogie :( nie wiem czy nas bedzie stac na wozek kurde :( a takiego do 500 zł dobrego chyba nie kupie :( komisow sie obawiam niestety :(

Karlam1, musisz się zastanowic co dla ciebie w wózku jest potrzebne i niezbędne. zależy gdzie mieszkasz, ajkie masz drogi/chodniki. a używane wózki nie są złe tak naprawde, ja bym sie odwazyła kupic jesli bym go obejrzałą i zaakceptowała.

Emmalujga Smart Duo Combi, mój faworyt. Ma śpiworek w cenie, torbe na akcesoria, folie p/deszczową, gondole i spacerówke. skąłda sie i rozkłąda praktycznie jedną ręką, ciężki,ale mamy windę. bez skrętnych kół (o to mi chodziło)

a to faworyt męża :-) . bez spiworka i foli.

ale i tak kupimy mój:laugh2:

reklama
Ja wypatrzyłam sobie już wózeczek z EmJot-a MiniMax. Ma wszystko czego mi trzeba: wkładaną gondolkę, ochraniacz na nóżki, obszerny kosz, folię przeciwdeszczową, przekładaną rączkę, ciche składanie budki, spacerówkę z poprzeczką na nóżki na ramie wózka. Ma jedynie tę wadę, że koła są pompowane a nie piankowe. Ale do stycznia jeszcze mnóstwo czasu, więc może jeszcze zmienię zdanie. No i jeszcze dodam, że w sklepie u nas kosztuje około 900 zł. więc cena też przystępna.

Do góry