reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

reklama
ja już się nie mogę doczekać, kiedy wózeczek będzie u nas. mam nadzieję ze już w przyszłą niezielę uda się nam go odebrać. i fotelik. mam nadzieje ze paneli nie poniszcze na podłodze, jak bede tym wózkiem śmigać po mieszkaniu:-D

Ja już się zdecydowałam na ten ATLANTIC ale nie z allegro a ze sklepu w Gliwicach. Widziałam go i mi się podoba zwłaszcza przez spacerówkę.

Xmamuska wielki buziak dla Ciebie za to, ze chcialo Ci sie tego szukac. :tak: Jak dla mnie to super jest ten pierwszy, a potem podoba mi sie Roan Kortina.
Atlantic ma jakies dziwne te przednie kola i dlatego nie specjalnie mi sie widzi.
I jeszcze podoba mi sie ten KUBUS KOMBI.
Teraz musze namierzyc te wozki gdzies na zywo zeby zobaczyc.

Dzieki jeszcze raz. :tak: :tak: :tak:

Aph przez to wszystko sama napaliłam się na ten pierwszy i właśnie wystawiam swój wózek na allegro. jeśli się sprzeda to kupujemy nowy :-):-):-)

Xmamuska wielki buziak dla Ciebie za to, ze chcialo Ci sie tego szukac. :tak: Jak dla mnie to super jest ten pierwszy, a potem podoba mi sie Roan Kortina.
Atlantic ma jakies dziwne te przednie kola i dlatego nie specjalnie mi sie widzi.
I jeszcze podoba mi sie ten KUBUS KOMBI.
Teraz musze namierzyc te wozki gdzies na zywo zeby zobaczyc.

Dzieki jeszcze raz. :tak: :tak: :tak:

aph ja ogladałam tego Atlantica w Tup-Tup na Pl. Inwalido w Gliwicach. Mnie się podobal. Pewnie byśmy go wzieli zamiast naszego, ale po zlozeniu nie zmiescil by sie nam do bagaznika.
Ja wogole preferuje jednak wózki ze sztywną gondolką, a nie nosidłem. Bo ono niestety nie zastąpi fotelika samochodowego, więc pewnie do wszelakiego transportu bedziemy używać wlaśnie fotelika..

Roan tez fajowy.
Natomiast (w sumie nie wiem czemu) ale wiele moich znajomych nie jest zadowolona z TAKO.

Ela :-) ja tez mówilam, ze będe ciągle jeździc po domu wozkiem. A tymczasem stoi... :-) i czeka na wklad :-D

Mysle, ze jak w styczniu zobacze te wozki to wtedy sie na cos zdecyduje. Juz sobie powiedzialam, ze wchodze do sklepu i poprostu bez wozka nie wyjde i tyle. :tak: Moze ten Atlantic tak na zdjeciu wyglada, nie wiem. Ja tam jestem za kolkami na stale a nie takimi ruchomymi, no ale zobaczymy, narazie niczego nie skreslam. :tak:
Xmamuska no dobra, od razu moglas napisac, ze chcesz nowy wozek, a nie zwalac wszystko na mnie. ;-) :-D

Natomiast (w sumie nie wiem czemu) ale wiele moich znajomych nie jest zadowolona z TAKO.

Abeja My na początku byliśmy skłonni kupić TAKO, ale jak zaczęłam czytać o tych wózkach, a później zagadnęłam kilka mam-użytkowniczek tych wózków, to się okazało, że są to jedne z najcięższych wózków wielofunkcyjnych. Choć nadal uważam, że bardzo ładnie się prezentują. Ale ich waga mnie przeraża. Już teraz nie pamiętam dokladnie, ale waga wózka z gondolą wynosi coś około 23-24 kg, a jak doliczysz jeszcze do tego dziecko, to masz strasznie ciężki klamot :confused::baffled::szok:

Mysle, ze jak w styczniu zobacze te wozki to wtedy sie na cos zdecyduje. Juz sobie powiedzialam, ze wchodze do sklepu i poprostu bez wozka nie wyjde i tyle. :tak: Moze ten Atlantic tak na zdjeciu wyglada, nie wiem. Ja tam jestem za kolkami na stale a nie takimi ruchomymi, no ale zobaczymy, narazie niczego nie skreslam. :tak:
Xmamuska no dobra, od razu moglas napisac, ze chcesz nowy wozek, a nie zwalac wszystko na mnie. ;-) :-D

hehe, naprawdę wczoraj wieczorem napaliłam się na nowy :tak: ale nasz jest prawie wcale niezniszczony :tak: krótko go używałam bo potem kupiliśmy spacerówkę graco :-) No ale zobacze jak ten sprzedam to kupie albo atlantica albo tego Focusa, a te kółka skrętne są bardzo wygodne bo nie trzeba podnosić wózka przy skręcaniu :-) A jak nie sprzedamy tego to trudno, będę jeździć tym:-)

reklama
ja bylam bardzo za Tako, one wygladaja naprawde rewelacyjnie, ale tez si ensluchalam ze w usmie niewygodny jest i bardzo ciezki, i fakt w sklepie probowalam uniesc pzrednie kola tak jakbym miala na kraweznik wjezdzac i serio nie potrafilam go podniesc!!! od razu mi sie go odechcialo:-)

Do góry