reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

dzięki dziewczyny, więc zaczynam odpowiadać..
Elżbietka no własnie deltim odpada , bo nie podoba mi się
Breta, właśnie tą stronę oglądałam, tylko że nie ma nic ani o materiałach, kolorystyce itp. a model aga widziałam na żywo i naprawdę ma jedną z większych gondol jakie widziałam przy wózkach:tak:
nie wiem jak z wagą tych wózeczkow, ale mam pytanie do lola_lu dlaczego ta jakość na oko jest dobra?
a co do jedo to własnie drugi rodzaj wózeczków nad którymi się zastanawiam, w zasadzie z są bardzo podobne z sojanem tylko że tak mi się te skrętne koła podobają sojan), a myslałam konkretnie o bartatinie clasic albo free line. więc jeśli nigdzie mi nie wypali z tym sojanem to pewnie będzie to bartatina jedo. bardzo dziękuję że zainteresowałyscie się moim wątkiem, pozdrawaim stycznióweczki papa

reklama
jupi!!!
jutro odbieramy wózek i fotelik!!
fotelik co prawda nie w tym kolorze wymarzonym, bo oczywiście skończyli akurat jego produkcje:baffled: :eek: , ale też fajny.
jeszcze tylko musze z facet awydusic wiekszy rabat za niedotrzymanie słowa (obiecał ze ma znajomosci i załatwi nam jeszcze ten kolor. ja mu głupi auwierzyłam, jeszcze tydzień temu to samo mówił. a ja znalazłam w warszawie w dwóch sklepach pojedyńcze, ostatnie egzemplarze tego koloru. ale ze on powiedizął ze bedzie go miał, to nie kupiłam:wściekła/y: . oj oberwie mu sie)

Abaja tak prawdę mówiąc jeszcze się nie zdecydowaliśmy na kolor :no: Ponieważ zamówimy go dopiero jak już się dzidzia urodzi, ponieważ nie wiemy jaka jest płeć dziecka z racji tego nie wiem jaki kolorek wózka wybrać :baffled: Dla chłopca podoba się nam
1.B+paski
6
.Granatowo-beżowy
10.Granat+paski
15.Oliwka+paski
A dla dziewczynki:-)

13.Śliwka+paski
16.Czarno-różowy
18.
Śliwkowo-beżowy

xmamuska, mnie sie on tez bardzo podoba... co do koloru to nie wiem,ktory bardziej,ale na pewno nic z rozu,chociaz sliwkowo-bezowy i niebiesko-bezowy sa fajne i chyba najbardziej mi sie podobaja... swietnie,ze udalo ci sie sprzedac wozek po Sandruni i mozesz sobie kupic nowy...

Xmamuska,z tych co wyszukalas tez podoba mi sie Roan i do niego mozna tyle akcesorii dokupic! oraz Travel Lux,ktory wygladem przypomina do zludzenia Pramette Peg Perego.... wlasnie ten co kupie jako drugi wozek... jak wreszcie bedzie dla kogo.....

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba za szybko się pochwaliłam bo właśnie dostałam wiadomość że osoba która chciała kupić ode mnie wózek rezygnuje z zakupu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Choć z drugiej strony powiem szczerze że nawet dobrze:zawstydzona/y: bo pół nocy myślałam czy dobrze robimy:eek: ponieważ ten wózek jest naprawdę wogle nie zniszczony i ładny:tak: więc nie wiem dlaczego się tak złoszczę :baffled: No najwyżej go nie sprzedamy a na lato kupimy po prostu fajową spacerówkę :-) A z drugiej strony fajnie by było mieć nowy wózek :-( Sama nie wiem co robić... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A poniżej dowody że mój wózeczek po Sandruni jest jak nowy:cool2:

Do góry