aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
No i po burzliwych naradach stwierdzilismy, ze bedzie wozek "Krzys LUX". http://www.kajahurt.pl/product_info.php?cPath=23_32&products_id=129
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczyny wpadłam tak bez zapowiedzi z lutówek2007 . mam małe zapytanie i widzę ze u was też jeszcze zamieszanie jeżeli chodzi o wybór pojazdów dla dzieciaczków;-) . w zasadzie mieszkam w województwie wielkopolskim i to raczej producentów wózeczków nie ma, natomiast prawie większość wysypało na dole naszego kraju ( cóż za niesprawiedliwość) dlatego was teraz pomęczę zwłaszcza mamusie z tych rejonów... chodzi mi o wózeczki firmy sojan ( model aga) ,w poznaniu spotkałam się z nimi tylko w jednym sklepie na całe miasto, moze u was są bardziej popularne i coś o nich słyszałyście lub oglądałyście na żywo. generalnie taki wózek w miarę przypadłby mi do gustu bo ma obszerną gondolę, spacerówkę, fotelik też można domówić i ma przednie srętne koła z możliwoscią blokady, ale to co mnie martwi to własnie tak mała popularnosć bo nigdzie nie obił mi się tu na bb ani o uszy ani o oczy a w związku z tym nie wiem tak naprawdę jak z awarimi przy tej firmie i kolorystyką wózeczków,. jeżeli któraś z was bedzie mnie mogła poratować jakąś informacją będę wdzięczna, tymczasem pozdrawiamy mamuśki styczniowe od lutowych;-)