reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

reklama
cześć dziewczyny wpadłam tak bez zapowiedzi z lutówek:happy:2007 . mam małe zapytanie i widzę ze u was też jeszcze zamieszanie jeżeli chodzi o wybór pojazdów dla dzieciaczków;-) :tak: . w zasadzie mieszkam w województwie wielkopolskim i to raczej producentów wózeczków nie ma, natomiast prawie większość wysypało na dole naszego kraju ( cóż za niesprawiedliwość):dry: :happy: dlatego was teraz pomęczę zwłaszcza mamusie z tych rejonów... chodzi mi o wózeczki firmy sojan ( model aga) ,w poznaniu spotkałam się z nimi tylko w jednym sklepie na całe miasto, moze u was są bardziej popularne i coś o nich słyszałyście lub oglądałyście na żywo. generalnie taki wózek w miarę przypadłby mi do gustu bo ma obszerną gondolę, spacerówkę, fotelik też można domówić i ma przednie srętne koła z możliwoscią blokady, ale to co mnie martwi to własnie tak mała popularnosć bo nigdzie nie obił mi się tu na bb ani o uszy ani o oczy:baffled: a w związku z tym nie wiem tak naprawdę jak z awarimi przy tej firmie i kolorystyką wózeczków,. jeżeli któraś z was bedzie mnie mogła poratować jakąś informacją będę wdzięczna, tymczasem pozdrawiamy mamuśki styczniowe od lutowych;-)

sawa, ja co prawda nie z Czestochowy, bo chyab tam są wszyscy polscy producenci wózków:baffled:
wydaje mi się ze twoje wymagania spełnia tez deltim premier. nie wiem tylko jak on cenowo w stosunku do sojana. deltim kosztuje około 1000 zł+250 fotelik

Znalazłam tę firmię w necie. Znajduje się na Śląsku. Może napisz do nich, niech Ci przyślą listę swoich sklepów firmowych. Przynajmniej będziesz mogła wypróbować wózeczek. A jeśli chodzi o model AGA, to wydaje mi się, że ma bardzo małą gondolę.

P.P.H.U SOJAN

cześć dziewczyny wpadłam tak bez zapowiedzi z lutówek:happy:2007 . mam małe zapytanie i widzę ze u was też jeszcze zamieszanie jeżeli chodzi o wybór pojazdów dla dzieciaczków;-) :tak: . w zasadzie mieszkam w województwie wielkopolskim i to raczej producentów wózeczków nie ma, natomiast prawie większość wysypało na dole naszego kraju ( cóż za niesprawiedliwość):dry: :happy: dlatego was teraz pomęczę zwłaszcza mamusie z tych rejonów... chodzi mi o wózeczki firmy sojan ( model aga) ,w poznaniu spotkałam się z nimi tylko w jednym sklepie na całe miasto, moze u was są bardziej popularne i coś o nich słyszałyście lub oglądałyście na żywo. generalnie taki wózek w miarę przypadłby mi do gustu bo ma obszerną gondolę, spacerówkę, fotelik też można domówić i ma przednie srętne koła z możliwoscią blokady, ale to co mnie martwi to własnie tak mała popularnosć bo nigdzie nie obił mi się tu na bb ani o uszy ani o oczy:baffled: a w związku z tym nie wiem tak naprawdę jak z awarimi przy tej firmie i kolorystyką wózeczków,. jeżeli któraś z was bedzie mnie mogła poratować jakąś informacją będę wdzięczna, tymczasem pozdrawiamy mamuśki styczniowe od lutowych;-)

Sawa, mało popularne bo sprzedają je głównie przez internet. Jak wyslam zapytanie gdzie mozna obejrzec na żywo, to dostałam od firmy widomość ze zdjeciami i cennikiem. Cenowo super i jakościowo na oko tez, ale niestety tylko na oko. Jeszcze jest firma Jedo, troche droższe ok 800 zł ale zato lepiej dostepne :)

Jedo częściej rozpoznawalne jako Jędroch :-) ja wlasnie z tej firmy chcialam kupic wozek bo sa fajne, stosunkowo tanie i nie az takie ciezkie, ale ostatecznie wybralam Sawexa Krzysia :-)

reklama
Ja kupiłam wózek Jędrocha model Pati :tak: Jest lekki i fajnie się nim jedzie. Co prawda bez dzidzi ale mam nadzieję, że z dzidzią też będzie ok ;-):-D

Sawa13 wózki Jędrocha można kupić w kilku sklepach w Poznaniu, więc radzę się tam wybrać i sobie pooglądać. A tu jest ich strona:
http://www.jedroch.com.pl/pl/index.html

Do góry