aph na zdjeciu ale w srodku,bo jak z boku bedziesz to jeszcze moga wyciac....
co do rodziny to sie z wami zgodze... moi rodzice mieszkaja troche daleko i utrzymujemy glownie kontakt telefoniczny,bo inaczej sie nie da, a rodzice Joe mieszkaja doslownie 45 minut samochodem od nas,ale zadko nas odwiedzaja... w sumie jego matka to jest troche dziwna,ale pewnie i ja jej sie wydaje dziwna....
wczesniej mi tak nie brakowalo rodzicow,ale teraz gdy sie staramy o dziecko,to bym wolala,zeby mieszkali blizej... brakuje mi niedzielnych obiadkow u mamy ( nie tyle jej gotowania,bo kucharka z niej kiepska,co towarzystwa)... rowniez dalszej rodziny kuzynow i kuzynek, ktorych mam co niemiara... no ale nic na ta odleglosc nie poradze i staram sie znalezc odpowiednie grono znajomych,zeby ta pustke troche zapelnic...
a co do kupowania,to tak dobrze sie sklada,ze mama Joe ma bardzo zblizony gust do mojego i zwykle zanim mi cos kupi podpytuje Joe czy mi sie to bedzie podobalo ... jedynie dla dziecka boje sie,ze kupi mi rzeczy z Kubusiem Puchatkiem,bo jej corka go uwielbia,a ja patrzec na te rzeczy nie moge... jest kilka co mi sie podobaja,ale wiekszosc absolutnie nie.... ale zwazywszy na to ile juz mam i jak jej to wszystko pokaze to pewnie dokupi tylko czego mi brakuje lub da nam pieniadze...
u mnie w rodzinie byla taka tradycja,ze ojciec matki kupuje wozek dla pierwszego wnuka (-czki)( lub daje pieniadze)... niestety ja nie dostane,bo moi rodzice nie moga sobie na to pozwolic finansowo ale w zamian tata mi zrobi kolyske i pomoze w remoncie domu, wiem,ze bedzie go to gryzlo ale nic na to nie poradzi bo z jego rzadowej marnej renciny ledwo starcza mu na leki...
musze sie wam przyznac jeszcze,ze kupilam wozek w zeszlym tygodniu............ trafila mi sie niezla okazja i on mi sie ogromnie podobal,wiec go kupilam.... wiem,ze nie powinnam,ale nie moglam sie oprzec.... mialam na niego oko juz kilka miesiecy i odkladalam pieniadze z dodatkowych godzin z pracy... teraz oprocz dziecka,brakuje mi tylko lozeczka, komody i drugiego mniejszego wozka typu Pramette Peg Perego...