reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

reklama
Karlam, bo większosć "parasolek" składa się tak, ze wyglądają dokladnie jak złozona parasolka:tak: . Zamiennie używa się stwierdzenia "laska" :tak:

a mi wozek mam z Polski wysyla, bo znajoma chciala wyrzucic, stal w garazu dluugi czas i troche hmm zaplesnial i wogole >< ale juz trzy razy w polsce byl prany, przypuszczam ze tu go wypiore raz jeszcze, ale zawsze to taniej niz tu gleboki kupowac

hej Kochane znalazlam wozek dla Michalka :-) dzisiaj mialam okazje podotykac reszte tych, ktore mi sie podobaly i zadnego z nich nie kupie, jak juz pisalam deltim strasznie glosny, Tako straszliwie ciezki, Jędroch hmm nie zachwycil az tak bardzo no i tez troche wazy (okolo 16 kg), za to sprzedawca pokazal mi wozeczek ktory jest niesamowicie lekki (14 kg ze wszystkim) na kolach piankowych (uwazamy ze takie beda lepsze bo nie pekna i nie zostana przebite, poza tym wozek dzieki kolom piankowym jest lzejszy o okolo 4 kg!!) o to ten nasz wybraniec:
http://www.kajahurt.pl/product_info.php?cPath=23_32&products_id=127

hej Kochane znalazlam wozek dla Michalka :-) dzisiaj mialam okazje podotykac reszte tych, ktore mi sie podobaly i zadnego z nich nie kupie, jak juz pisalam deltim strasznie glosny, Tako straszliwie ciezki, Jędroch hmm nie zachwycil az tak bardzo no i tez troche wazy (okolo 16 kg), za to sprzedawca pokazal mi wozeczek ktory jest niesamowicie lekki (14 kg ze wszystkim) na kolach piankowych (uwazamy ze takie beda lepsze bo nie pekna i nie zostana przebite, poza tym wozek dzieki kolom piankowym jest lzejszy o okolo 4 kg!!) o to ten nasz wybraniec:
http://www.kajahurt.pl/product_info.php?cPath=23_32&products_id=127

kolor jak narazie nei taki jak na zdjeciu tylko ceglasty, no chyba ze do odbioru przywioza jakies inne kolorki to wtedy mozna wymienic, wogole super warunki sa w tej hurtowni, wplacilismy 100 zł zaliczny i zarezerwowalismy wozek, z tym ze w kazdje chwili mozemy zamienic na inny kolor, lub inny model z calkiem innej firmy, albo wogole mozna zrezygnowac i zaliczke oddaja w calosci :-) to mi sie podoba:-)

co myslicie o tej bryce? ;-)

Karlam fajny i jaki tani.
Jako pierwszy wózek miałam i dalej go mam:@WÓZEK QUATTRO DELUXE GRACO@BONUS+WYSYŁKA GRATIS (137839412) - Aukcje internetowe Allegro
ja akurat dałam 800zł, i wtedy pisało,że waży 12kg:wściekła/y:
a teraz kupiłam taki:
@WÓZEK - MINI - BABY DREAMS -5xGRATIS WYS=0zł (136687319) - Aukcje internetowe Allegro

Chciałam właśnie coś takiego jak parasolkę, lekkiego ale żeby nie składał się jako parasolka...bo mam trochę uraz jak mój brat się kiedyś złożył w parasolce no ale wtedy technologia była gorsza.Jeśli chodzi o miejsce jakie zajmuje to parasolka jest na pewno najlepsza bo z tym moim jednak jest trochę problem bo mamy mały bagażnik no ale np parasolka się nie rozkłada to pozycji leżącej. Ale ten Jeep jest super:tak:tylko,że drogi jak na parasolkę ale super wygląda i ma fajną torbę:-)Niestety nie ma idealnego wózka;-)

reklama
Fajowy bolid :-D a z kolorem to jest tak, że zupełnie inaczej wyglada w rzeczywistosci niż na zdjęciach.
My też mamy takie kółka. Mialy być pompowane, ale ze wzgledu na ciezar tych pompowanych zdecydowaliśmy sie na takie. Myślę, że sprawdzą się równie dobrze (chyba lepiej niż plastiki)
My chcieliśmy wózio ze sztywną gondolą a nie nosidłem. I to chyba jedyna róznica :)

Do góry