reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

reklama
Abeja,
ja tez kupię czerwony wózek- wyglądają ślicznie na ulicy. Podoba mi się też kolorystyka pistacjowo-granatowa x-landera...pewnie wiesz, bo tez ci się ten wózek podobał....ja narazie jestem napalona na x-landera i implasta 3XL ( tak sie chyba nazywa, ale ma takie sobie kolory...), ale mało oglądałam jeszcze wózków i pewnie też kupie coś innego.
Abeja, a wy widzieliście ten wózek na "żywo"?

Ja obejrzałam juz cale mnustwo. Jeszcze troche i zaczną mnie ze sklepów wyzucać;-).
Na początku napaliłam sie na X-landera, maja sympatyczne kolorki i cały system mozna sobie skompletowac:-), ale potem ruszyłam po sklepach, i sie zaczęło...:szok:

X-lander wersja spacerowa ma kiepski system rozkladania oparcia, rozkladania to zbyt wiele powiedziane, dziecku bedzie sie ciężko wyspac na spacerze w pozycji prawie pionowej !! Natomiast implasty są stanowczo za ciężkie ( przynajmniej dla mnie ).

Oba maja twarde zawieszenie, o ile spacerówce to nie wadzi to w ersji z gondolka dzidzie może nieźle wytelepać. Na poczatku myslałam, że może nie bedzie tragedi, ale jak zobaczyłam podskakujaca główkę dzidziuli na byle wertepie zaczełam troche inaczej patrzec na sprawe:tak:

To mój typ:

http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1_13&products_id=17

Postanowiłam kupić bez wersji spacerowej, jak niunia wyrosnie z gondolki to zakupimy spacerówke z prawdziwego zdarzenia, najchetniej Peg Perego Pliko P3 albo A3.

A jesli zmienie zdanie to zawsze moge dokupic sobie siedzisko do stelaza od gondolki ( cenowo to samo ).

Taki mam plan:-).

Ela, widzę , ze będziesz miała też śpiwór do wózka....ja właśnie nie wiedziałam, czy do mojego zmówic podobny i dałam spokój, a teraz sądze , że jednak warto - małemu będzie cieplej niż pod kocykiem czy kołderką-zwłaszcza , ze zimą się urodzi....

Lola, chyba jestes od niedawna na forum- bo cię nie pamiętam, w każdym razie :WITAM!:happy:
Ja zdecydowałam się ostatecznie na Implasta Volant 3 (nie Driver XL)i mam już go w domu. Jestem b. zadowolona- łatwo się składa, jest prosty w obsłudze, zwrotny....a jeśli chodzi o twarde zawieszenie - mój model ma regulowane amortyzatory i tez z tego względu go wziełam, bo będziemy spacerowac dużo po wertepach...

lola_lu, polecam wozki Peg Perego, one ciesza sie bardzo dobra opinia. ja mialam okazje uzywac Atlantico z 2003. a sama kupie cos jak Eli ( Emmaljunge lub Inglesine lub Peg Perego ) a jako drugi wozek na wypady do miasta lub centrum handlowego Peg Perego Pramette.
1; Sofia, ktora mi sie bardzo podoba, kolor granatowy,ale chcialabym na ramie z 3 zdjecia wozek u gory.
2-3; Sofia
4-5; Classic, on jest taki staroswiecki,ale mi sie podoba i jak go widzialalm w Polce to bylam mile zaskoczona,ze wcale nie jest taki olbrzymi jak go sobie ze zdjecia wyobrazalam...

reklama
Do góry