Wczoraj byłam u swojego ginekologa po zaświadczenie, że jestem w ciąży, bo mój pracodawca bardzo się śpieszył z wypłaceniem mi 80% mojej pensji. We czwartek dostarczyłam zwolnienie a w piątek już był mniejszy przelew Ale nie o tym chciałam pisać, będąc u ginekologa zapytałam o moje mdłości, bo rzuca mi tak żołądkiem do godzin popołudniowych, że masakra ...i pan dr powiedział, że bardzo dobrze, bo to świadczy o tym ,że ciąża rozwija się prawidłowo, więc jestem bardzo szczęśliwa, bo jak to ja co przeczytam to się martwię a tu te mdłości, więc jest dobrze:-) Trzymajcie się wszystkie mamusie;-)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :-) ja tak samo miałam mdłości i wymioty które trwały aż do 19 tc nawet trochę się martwiłam tym bo jeśli mnie wymiotuje i wogule to zamiast przybierać na wadze to ja traciłam ale lekarka powiedziała że bardzo dobrze że mam mdłości i wymioty bo to znaczy że łożysko dobrze funkcjonuje i wydziela hormony tak potrzebne dzidziusiowi a jeśli na usg jest wszystko dobrze to nie ma sie czym przejmować.U mnie działała coca cola rano i ogulnie mandarynki jadłam także może spróbuj może i tobie pomoże
Pozdrawiam i buziaczki