zaczynam sie denerwowac jak to wszystko czytam
cwietka-> a gdzie rodzilas we Wrocławiu?
ja myslalam ze cc to lepsze, bo wlasnie nie ma bolu itp, ale moja kolezanka miala cc xze wzgleu na problemy z kregoslupem i powiedziala ze boli potem jak cholera, tylko z tego co wiem, to ja akurat krotko bolalo, pozniej nie miala zadnych problemow, ale nie spodziewalam sie ze moze byc problem ze wstawaniem z kibelka albo jazda samochodem, kurcze ile czlowiek musi rzeczy rozwazyc w czasie ciazy

a potem to juz w ogole;]
Net-ka -> to faktycznie Twoja corcia ma różne dni, mam nadzieje ze tym razem dała Tobie sie wyspac

kolezanki corka to nawet jak sie budzi w nocy to nawet nie placze, popatrzy sie w sufit i tak potrafi godzinami, ale jest taka grzeczniutka
JustYs21 -> gratulacje z okazji narodzin synka

wszystkiego dobrego dla Was
ja odebralam wczoraj wyniki badan, na ktore skierowala mnie ginekolog i z tego co z nich zrozumialam to musze starsznie uwazac, bo moge sie zarazic toksoplazmoza... nie wiem czy ktoras z Was tez miala takie wyniki krwi? i czy to tak faktycznie niebezpieczne jest? do ginekologa pojde jutro, to sie moze czegos dowiem... bo na dodatek codziennie mnie brzuch boli, tzn sa to takie krotkie bole, ale martwie sie ze jest cos nie tak

te nie wiem co powinnam sie ginekologa zapytac, moze jakies wazne pytania tak na dobry poczatek?