Monia2222 tyle testrow to na pewno ciaza jest. ja zrobilam 2 i wyszly pozytywnie, a najlepiej test z krwi zrobic i juz. Jeśli do lekarza masz chwilę czasu, poleć do przychodni na pobrania z krwi i będzie wiadomo na bank.
Dziewczyny....ja tu znowu z udrekami. Cholera. W środe ide na rozmowe i nie ma sie w co ubrac...byłam dzis na 2 godziny w sklepach bez Flo....latałam jak Ty kiedyś Net-ka jak walnieta po tych sklepac probujac cos znalezc i fiasko totalne....raz ze zaczelam przymiarki od optymistycznych eMek, a skończyłam na XL :-( Ja pierdziele, to przez ten biust w nic sie nie mieszcze. do teg wystajacy brzuch, brak taliii i te chiudziutkie nózki. Wygladam we wszystkim jak koczkodan...a to co kupilam oddam, bo nie jest warte swej ceny, dzinsowka za 70 zl taka byle co...w lumpie kupie taka za 10....i bluzka za 100 zł...fajna ale swojej ceny nie warta.....no i nie ma sie w co ubrac...czuje sie jak ostatnia wiesniara....a to zajebiscie zmniejsza moja pewnosc siebie....na szczescie chyba wymyslliam sposob i udam sie do kolezanki co ma 3 rozmiary w szafie. A te ciuchy oddam, bo mi na nie szkoda kasy...jak schudne (o ile kiedykolwiek) bede lezeć nieprzydatne.
A i w ogole dolinę mam...wrocilam z tego sklepu na wkurwie, i od razy mniej pokarmu....
a wiesz Net-ka moja córcia też ma potowki w tym miejscu co Twoja NInka bo podejrzewam ze od ulewania, jak sobie uleje, to wlasnie na szyje i potem jej sie tam dziwadla wyskakuja....usmialam sie z tego fillmiku. BOSKI.