ANNIU, no to witaj w klubie, bo do nas też przyszło właśnie te 9 stopni chyba od Was. Moja przyjaciółka z CPH siedzi właśnie w Amsterdami i żadnych ciepłych gaci nie wzięła :-) Jutro zaiste lezę do lekarza, bo nie przechodzi...a tak z masaży męża wnioskuję, że może to coś z biodrem...myślicie, że jak po ciąży te biodra się wstępują to może boleć lub coś przeskoczyć?
Net-ka koniecznie podeślij kreację! Kurcze, ja też się boję, że jak we wrześniu wrócę do pracy tęsknota mnie zeżre.
Justyś mam nadzieję, że radość leżenia na brzuszku przychodzi z czasem bo moja Flo tego nie cierpi jak na razie, a powinna....leżeć bo ortopeda nakazał.
Mały ruch bo ładna pogoda była. Teraz dowali zimny maj w zimnym kraju to zobaczycie jak się rozpiszemy :-)
Ja nie wyłażę od 2 dni na spacer z tego bólu....niestety :-(
Net-ka koniecznie podeślij kreację! Kurcze, ja też się boję, że jak we wrześniu wrócę do pracy tęsknota mnie zeżre.
Justyś mam nadzieję, że radość leżenia na brzuszku przychodzi z czasem bo moja Flo tego nie cierpi jak na razie, a powinna....leżeć bo ortopeda nakazał.
Mały ruch bo ładna pogoda była. Teraz dowali zimny maj w zimnym kraju to zobaczycie jak się rozpiszemy :-)
Ja nie wyłażę od 2 dni na spacer z tego bólu....niestety :-(