reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Piersi - ból,siara,a może butelka

Renee Maltan kosztuje ok.16 i ma miedzy innymi za zadanie zahartowac brodawki ;D później po porodzie dalej można nim smarować aby zapobiegać pekaniu brodawek ;) kupilam i stosuję ;)

reklama
Agutko dni to i mi powoli lecą bo się nudzę jak cholera, mój każdy dzien wygląda tak samo i juz szlag mnie trafia :mad:. Moją jedyną codzienną rozrywką jest wyjazd do sklepu po chleb :(. Już chyba byłoby lepiej gdybym chodziła do pracy, no tylko, że ta pogoda.....ale jakbym po powrocie padła to mój chłop miałby przynajmniej ze mną spokój a tak cały czas za nim łażę i mu jęczę, że siedzę sama w tym domu i mi sie nudzi. On juz tego słuchać nie może ;D Mi tylko jakoś na suwaczku tych dni w zastraszającym tempie ubywa ;) ;D, ale może to i dobrze, mógłby byc już wrzesień i po wszystkim to bym przynajmniej miała już konkretne zajęcie! ;D

Renee,no mi tez sie w domku nudzi,a jak juz jest ogromny skwar,to dopiero nuda,bo nawet do sklepu mi sie isc nie chce i tak sie tu kisze. ::)

A mnie piersi nie bolą ani nic z nich nie leci.... Czy to bardzo źle? Cały czas smaruję się Mustelą do biustu, może to dlatego? Chcę karmić dzieci piersią bo to dla nich dobre nie wspominając o kosztach dlatego zaczynam się bać bo Wam prawie wszystkim już coś leci... :(

Margolis bez przesady ;D mnie tam nie leci tylko jak wmasowywałam kremik w brodawkę to tak ociupinka siary się pojawiła ;D

Margolis, nie przejmuj sie! Mnie tez z piersi nic nie kapie ani leci, czasem tylko widze, ze sie kropelki malutenkie pojawiaja siary, ale nie za czesto! Mimo, ze chodze beez stanika to mam suche koszulki! Glowa do gory!!! :laugh:

mnie siara leci tz pojawia sie od jakichs trzech tygodni pytalam moja goni o to powiedziala ze to mozliwe ze juz i zeby nie masowac nie naciskac bo zaczna produkowac wiecej.dotykam wiec tylko gdy smaruje kremem.poszlam dzis na rynek po stanik a kobietka mi ze hurtownia byla zamknieta i niema a idzie na urlop wiec zostalam z niczym ja pzrez intrnet nie kupie bo mam niewymiarowy biust :(

reklama
mam pytanko do doswiadczonych mam - jaki rzmiar kupic biustonosza do karmienia? taki jak teraz nosze czy o rozmiar wiekszy? nie wiem, czy piersi przy karmieniu sie bardzo powiekszaja ???

mnie sie saczy juz od 20 tygodnia. musialam sobie kupic wkladki laktacyjne, bo czasem mi przesiaka przez biustonosz ::)

Do góry