reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piersi - ból,siara,a może butelka

Hmn... a moje koleżanki bardzo sobie chwaliły te staniki do karmienia.
Ja osobiście mam jeden z Triumpha i jeden firmy Mizet i bardziej mi się podoba ten z Mizet bo jest caly bawełniany a odpina się tak samo jak triumph.
Mizet kosztował 30zł.

reklama
No widzicie, i znowu-ile ludzi tyle opini ;D Ale 30zl to faktycznie nie duzo! Musze obadac czy u nas w miescie nie ma takich stanikow i wtedy pewnie sie skusze! Wyprobuje :D

Wczoraj podczas wcierania kremiku na brodawki pokazała się siara ;D nawte mężowi pokazałam,że cos juz tam leci ;)

a mnie ostatnie 2-3 dni strasznie piekły brodawki, teraz już powoli przestają. W sumie nie wiem od czego, pierwszy raz mi się zdarzyło.

Royanno, stanik do karmienia na pewno spokojnie kupisz za 30 zł, ja też kupiłam, śmieję się, że jest starobabkowy, bo ja normalnie noszę tylko usztywniane i push-up ;D, no ale wiem, że mi się przyda. Ale widziałam fajne sexowne staniki dla karmiących na allegro ( jak znajdę to wkleję linka), niestety jak ja kupowałam, babka miała tylko takie zwykłe bawełniane.
Mnie od wczoraj cyce bolały tak jak przed okresem, a brodawki to juz w ogóle masakra nie mogłam się dotknąć ( i nie mogę nadal ;)), ale juz wiem dlaczego. Dzisiaj patrzę a tu coś z nich leci ;D;troche dziwne uczucie zobaczyć po raz pierwszy w życiu w swoich cycach mleko ;D

Renee faktycznie bardzo fajny, ale tani to on nie jest. Jak juz go kupić to korzystać z niego nawet po karmieniu ;)

Renee,no ten rozowy to poprostu odlot mmmmrrrrrrrrrr. ;D

Ja od kilku dni chodze w samych gatkach i przewiewnej sukienusi po domku i kurde,co jakis czas czuje jak mi cos po brzuchu kapie,hehe. ;) Ostatnio siadlam na fotelu i nagle czuje,ze mam mokra noge. :p Matko,moj prawy cycolek szaleje. ;)

reklama
No to widzę, że powoli każdej z nas zaczynają cyce przypominać, że ostro sie biorą za robotę, bo dzidzia tuż tuż. ;D ;)
A mi się wydaje, jakby to było wczoraj jak miałam na suwaczku jeszcze powyżej 100 dni do końca, a tu te dni tak szybko ubywają ;)

Do góry