reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Piersi - ból,siara,a może butelka

Wiecie co, ja ma wrażenie,że mi ostatnio piersi zmalały!Nawet teściowa do mnie ostatnio powiedziała, Ania Tobie ostatnio cycki zmalały. Kurde,czy to możliwe?

reklama
biustu nigdy nie mialam :D 75 A chyba :p teraz tez specjalnie nic tam nie mam skoczylam na B :p maz sie cieszy bo mam czym machac; mam fissan na rozstepy i jak moje piersi maja dzien dziecka to przy okazji je pacne mascią; stanik nosze caly czas nawet spie w nim bo biust mnie jakos w staniku nie boli a bez to koszmar; biust do przodu mamy :]

Przy okazji cyciaczków ;D
moja położna wczoraj poleciła mi zakup kremu czy maści o nazwie MALTAN, który można stosować na brodawki w tych ostatnich miesiącach żeby potem nie pękaly.No i potem gdy karmić bęziemy też można go stosować.

Maltan jest maścią tylko na brodawki i nie ma za zadanie ujędrniać biustu,tylko przygotować brodawki do karmienia,a potem łagodzić ból gdyby popękały ;)

ja niestety nie zakupie stanika do karmienia .. na moje F ( w tej chwili juz G) nie ma takich w rozsądnej cenie.. :mad: jedyne co widziałam to kosztowało 150 zł a to juz absurd dla mnie.. więc będę jak i za pierwszym razem mało zabudowane normalne staniki nosić..
ale moja siiostra chwali sobie staniki MIzete (ona jakies normalne 75 B nosi)

ja pojde na rynek do kobitek ktore sprzedaja swojej firmy tz szyte przez nich, zamowie zeby mi uszyly bo tez mialabym problem z kupnem mala pod biustem a on ogromny.moja siostra kupila taki za 30 zl

Ja nie planuje kupowac specjalnego stanika do karmienia :) , po pierwsze dlatego, ze sa bardzo drogie a po drugie dlatego, ze kolezanki ktore takich uzywaly stwierdzily, ze staniki te wcale nie sa tak praktyczne jak sie wydaja. Na poczatek planuje kupic stanik typu sportowego(nie bede miec problemu bo nie mam duzego biustu, niestety :( ), tj, caly bawelniany, miekki, bez drucikow na solidnych ramiaczkach i zobacze jak bedzie sie sprawowal, a dopiero gdy okaze sie, ze jest do niczego to wtedy moze pomysle o specjalnym...

Dzis spalam na golaska(od miesiaca u nas sie inaczej nie da)i na przescieradle tam gdzie sie ulozyla moja prawa piersiutka zostala mala, okragla, mokra plama-chyba siara leci...Musze zaczac sypiac w staniku. Ale w ogole zauwazylam, ze jesli juz jej troche widac to przewaznie w prawej piersi a nie lewej-czyzby lewa miala mniejsza produktywnosc? ;) Hmm...

reklama
Royanno ja kupiłam stanik do karmienia na allegro za 29,90zł i jest naprawdę świetny - bawełniany i bardzo wygodny ;)

Do góry