reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Piersi - ból,siara,a może butelka

Ja wprawdzie nie jestem doświadczoną mamą, ale ja przed ciążą nosiłam 75B, w trakcie musiałam kupować 80C( usztywniane push-up, bo tylko takie normalnie noszę), a biustonosz do karmienia, zwykły bawełniany kupiłam 80B (80C był mega wielki ;)) i jest w nim jeszcze troszkę luzu, kupię sobie jeszcze jeden do karmienia ale dopiero po porodzie. ;D

reklama
siostra wlasnie przywiozla mi stanik do karmienia jest nawet dobry ale niejestem przyzwyczajona di takich piersi rozchodza sie na boki a zawsze byly ladnie sciagniete i podniesione.na szczescie karmic bede jesien zima wiec i tak nie bedzie ich widac :p ;)

mija79, ja tez nie jestem przyzwyczajona do takich biustonoszy ;) ;D (dla mnie to są takie staniki starobabkowe-okropność), dlatego na razie mój wylądował na dnie szuflady ;D. "Matka karmiąca" założy go już jak naprawdę będzie musiała ;) :)

ten wlasnie tak wyglada :-[ogolnie przy duzym biuscie dziwnie on wyglada w staniku bez fiszbin.

A moj biuscik podczas ciazy tylko na poczatku troche urosl :( i to wlasciwie tak niewiele, ze nie musialam kupowac dodatkowego stanika! Ale nie jest to powod do radosci, bo wolalabym aby urosl wiecej!! A tu :mad: buuuu, nie chce! Mam nadzieje, ze nie wplynie to na ilosc produkowanego mleczka????? A stanik teraz kupie sobie bawelniany bez usztywnien w rozmiarze jaki obecnie nosze, a po porodzie sprawie sobie ten co pisalyscie, ze jest wygodny i niedrogi, firmy Mizet.

ja zaczelam dzis chodzic po domu w tym do karmienia przyzwyczajam sie i niegniecie mi nieodciska sie na piersi.zastanawiam sie jednak nad kupnem zwyklego bawelnianego moze choc taki dostane na swoje piersi

A mnie od wczoraj tak cyce bolą, zwłaszcza lewy, że w nocy aż spać nie mogłam :(, no i pobrudziłam i poduszkę i kołdrę, bo sypiam w samych gatkach ;) Muszę chyba przestać wmasowywać krem przeciw rozstępom w biust po kąpieli bo zauważyłam, że jesli już coś z nich leci to właśnie po wieczornej kąpieli i po kremowaniu, chociaż staram się tylko delikatnie wetrzeć balsam.

reklama
Też bym wolała żeby nic z nich jeszcze nie leciało, tym bardziej, że to chyba jednak trochę za wcześnie ;)

Do góry