reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Piersi - ból,siara,a może butelka

Aniu,u mnie to w prawym tak leci,ze czasami tego ogarnac nie moge,tylko czuje takie "kap kap"... W lewym owszem tez cos jest,ale nie az tyle,wiec nie tylko Ty tak masz z cycolami. ;D

reklama
Kurcze, a u mnie z piersi nic nie wykapuje :( , dopiero jak lekko nacisne brodaweczki to malenkie kropelki sie pojawiaja. Czy powinno mnie to martwic na tym etapie ciazy? Czy bedzie to mialo wplyw na ilosc pokarmu dla dziecka po porodzie? ::)

Royanno nie przejmuj się tym za bardzo. Jak już się pojawi dzidzia to i pokarm będzie. Jak sama piszesz przy naciśnięciu brodawki pojawia się "coś". Więc głowa do góry.

Dzieki Megi80, troche mnie uspokoilas, bede mniej sie martwic i myslec pozytywnie, to pewnie fala pokarmu mnie zaleje, haha ;D

Dziewczynki "problem" to ma raczej ja, bo jak zaczyna lecieć z cycolka to zaraz wszystko nadaję sie do prania.

A z tą falą to prawda :) poczekajcie na nawał pokarmu to się przekonacie jak Wam mleczko będzie samo leciało :)

Może macie troche chłodniej w domu ,mniej się denerwujecie.Dla was to troche lepiej staniki macie czyste :pi niemusicie już na biegu kupowac wkładek laktacyjnych.

Mija wkładki laktacyjne mam bo dostałam od kumpeli, kóra nie zużyła jednego opakowania więc w razie czego jest OK! ;)

Megi ja to się tam jakoś strasznie nie denerwuję, bo czytałam że nawet parę dni po porodzie moze pojawić się pokarm, a gdyby nawet się tak nie zdarzyło, to będziemy karmić butlą - świat się nie zawali prawda? tym bardziej że nie mamy na to wpływu ;)

mycha, spokojnie.. ja ANkę dostałam do karmienia dopiero w trzeciej dobie po porodzie i wykarmiłam ją potem piersią.. teraz mam nadzieję, zę synka dadzą mi od razu..
a dodam, żę i w pierwszej ciązy i teraz też nic mi nie kapie.. no zapach specyficzny mleczka już czuję, ale niezorientowane mamy tego nawet mogą nie wyczuć :D

reklama
Mcrom podejrzewam że jakiś pier.........y facet z ciebie! więc nie rób sobie obciachu i spierdzielaj na czat dla zboków!!!

Żegnam

Do góry