reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pieluchy z Biedronki - POLECAM

reklama
"na happy musisz uważać na rozmiary,bo my kupiliśmy odpowiednie wagowo i były prawie za małe"

Dzięki.Dobrze wiedzieć, mój synek jest dużym chłopcem więc miałabym pewnie problem.
A może się orientujesz, jak zaczeliśmy używać teraz 4 pampersa to jakie Happy mam kupić?

powiem Ci, że mała ważyła 4,600 i kupiliśmy od 4-6 kg i były takie naprawdę na styk! :o czasem też się coś wylało z boku pieluszki :p

Nie próbowałam jeszcze Biedronkowych, jakoś nie mam biedronki w okolicy, ale pampersy u nas się nie sprawdziły, kupku wychodziły górą, no, w 1 było ok, huggisy różowe do bani, zachęciłam się do belli, wydaje się taka bawełniana, ale Natalia ma po nich uczulenie w miejscu paska z zapięciem, szkoda, bo środek maja fajny. Póki co używamy huggisów superflex i są ok, chociaż czasem gdy Natalia w tym samym czasie zajada i robi kupkę to kupka niestety przecieka... szczęsliwie nie zawsze :)

a nam pasuja wszystkie pieluchy jakich dotad uzywalismy tylko w roznych okresach rozne najlepiej sie sprawdzaly...
jak Prezes byl noworodkiem - Pampersy (chociaz czasami gora wyciekalo), w okresie 3-6 nie bylo lepszych niz Dada.... a od kiedy jest za co potrzymac najlepiej leza Huggiesy super-flex... i chyba tak juz bedzie do konca, bo one jako jedyne idealnie sie dopasowuja do cialka...
... a z cena tez mozna sobie poradzic, bo czesto sa na nie "promocje" i mozna kupowac wlasnie w tych okresach... ;)

Cześć mamuśki :laugh:

Ja także używam pieluszek z biedronki ale nie DADA tylko FITTI,i za paczkę która ma 64 sztuki płacę 27 zł. Są dobre i nic się na pupci nie robi. 8)

Widziałam te pieluszki (Fitti) i nawet się nad nimi zastanawiałam, ale czy one nie mają na wierzchu "ceratki"? Mój maluch sporo biega i potrzebuje takich bardziej przewiewnych, dlatego kupowaliśmy ostatnio Dada.
Dziś testujemy Cień z Liedla, chyba niezłe, tylko ten wkład czasem się zbija.

pozdrawiam
nikita

reklama
Witam ja uzywałam jednych i drugich z biedronki Fitti mają cerate ale wychodzą taniej cenowo ale napewno są gorsze od Dada.pozdrawiam

Do góry