reklama
"na happy musisz uważać na rozmiary,bo my kupiliśmy odpowiednie wagowo i były prawie za małe"
Dzięki.Dobrze wiedzieć, mój synek jest dużym chłopcem więc miałabym pewnie problem.
A może się orientujesz, jak zaczeliśmy używać teraz 4 pampersa to jakie Happy mam kupić?
Dzięki.Dobrze wiedzieć, mój synek jest dużym chłopcem więc miałabym pewnie problem.
A może się orientujesz, jak zaczeliśmy używać teraz 4 pampersa to jakie Happy mam kupić?
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Nie próbowałam jeszcze Biedronkowych, jakoś nie mam biedronki w okolicy, ale pampersy u nas się nie sprawdziły, kupku wychodziły górą, no, w 1 było ok, huggisy różowe do bani, zachęciłam się do belli, wydaje się taka bawełniana, ale Natalia ma po nich uczulenie w miejscu paska z zapięciem, szkoda, bo środek maja fajny. Póki co używamy huggisów superflex i są ok, chociaż czasem gdy Natalia w tym samym czasie zajada i robi kupkę to kupka niestety przecieka... szczęsliwie nie zawsze
Teddy
Październikowa mać
a nam pasuja wszystkie pieluchy jakich dotad uzywalismy tylko w roznych okresach rozne najlepiej sie sprawdzaly...
jak Prezes byl noworodkiem - Pampersy (chociaz czasami gora wyciekalo), w okresie 3-6 nie bylo lepszych niz Dada.... a od kiedy jest za co potrzymac najlepiej leza Huggiesy super-flex... i chyba tak juz bedzie do konca, bo one jako jedyne idealnie sie dopasowuja do cialka...
... a z cena tez mozna sobie poradzic, bo czesto sa na nie "promocje" i mozna kupowac wlasnie w tych okresach...
jak Prezes byl noworodkiem - Pampersy (chociaz czasami gora wyciekalo), w okresie 3-6 nie bylo lepszych niz Dada.... a od kiedy jest za co potrzymac najlepiej leza Huggiesy super-flex... i chyba tak juz bedzie do konca, bo one jako jedyne idealnie sie dopasowuja do cialka...
... a z cena tez mozna sobie poradzic, bo czesto sa na nie "promocje" i mozna kupowac wlasnie w tych okresach...
nikita33
Fan(ka)
Widziałam te pieluszki (Fitti) i nawet się nad nimi zastanawiałam, ale czy one nie mają na wierzchu "ceratki"? Mój maluch sporo biega i potrzebuje takich bardziej przewiewnych, dlatego kupowaliśmy ostatnio Dada.
Dziś testujemy Cień z Liedla, chyba niezłe, tylko ten wkład czasem się zbija.
pozdrawiam
nikita
Dziś testujemy Cień z Liedla, chyba niezłe, tylko ten wkład czasem się zbija.
pozdrawiam
nikita
reklama
zQo
Entuzjast(k)a
Witam ja uzywałam jednych i drugich z biedronki Fitti mają cerate ale wychodzą taniej cenowo ale napewno są gorsze od Dada.pozdrawiam
Podziel się: