reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pieluchy z Biedronki - POLECAM

Z biedronki Dada są super całaą noc wytrzymują. Nowe pampersy uczuliły maja małą. Z rossmana sa świetne chyba najlepsze, ale tylko te bordowe, żółte są straszne stanowczo odradzam. Jesli chodzi o Huggies to tragedia zdecydowanie odradzam

reklama
ja również polecam ale te z żabkami wczoraj skusiłam się na promocję 96 szt za 48 zł. ale ze zwierzątkami opakowanie dokładnie te same tylko zwierzątka nie żabki namalowane żałuję że kupiłam dziadostwo jakość o wiele gorsza niż z żabkami NIE POLECAM będę teraz się z nimi męczyć tyle sztuk...

sigma pisze:
ja również polecam ale te z żabkami wczoraj skusiłam się na promocję 96 szt za 48 zł. ale ze zwierzątkami opakowanie dokładnie te same tylko zwierzątka nie żabki namalowane żałuję że kupiłam dziadostwo jakość o wiele gorsza niż z żabkami NIE POLECAM będę teraz się z nimi męczyć tyle sztuk...
Ale te Dada sa tylko jednego rodzaju i nie ma pakowanych po 96 szt. Może kupiłas te Fitti ich nie używałam to nie wiem.

przeczytałam o piel .CIEŃ ze wskaźnikiem kupiłam wyprubowałam są oki standardowo uzywam HAPI belli w stosunku do ciebia sa rozmiarowo większe niz pisza na opakowaniu i w większości róznych pieluch jak się źle ją dopasuje do siusiu wycieka na zewnątrz ale w innych tez tak było cień sa ekstra kolorowe wskaxnik nas informuje ile pieluszka ma siusiu wiadomo zawczesnie jej się niewymieni zepy sa na elastycznych paseczkach dobrze sie dosstosowują .ale cena juz wiekszych kilogramowo 9jest ich mniej w opakowaniu) robi sie większa niestety od hapi .A jakie sa nowe HAGISY lepiej dopracowane niz te starsze - które były z ceraty -napiszcie

aga30jej gdzie cień jest taki tani ja płacę za mega paczkę 29,90 za 44 szt. czyli za pieluszke wychodzi 0,68i tak juz od kilku miesięcy taka cena sie utrzymuje

No właśnie, cena pieluszek Cien- mega opakowania jest stała (29,90), a w przypadku każdych pieluch im większy rozmiar, tym mniej pieluszek w opakowaniu (Pieluchy Cien są pakowane po: 3- 56szt., 4- 50szt, 5- 44szt.). Z tym, że adze30 chodziło chyba o te małe paczki pieluch...te nie mają wskaźnika, są trochę gorsze, podobne do tych biedronkowych. Powiem wam, że w końcu skusiłam się na te pieluchy Dada, ale się rozczarowałam. Moim zdaniem Ciena są dużo lepsze i mimo, że troszeczkę drożej (różnica paru groszy) się na sztuce wychodzi, to mogę zmieniać je rzadziej i dodatkowo wiążą wilgoć w żel. Pieluchy Dada nie odciągają tak dobrze wilgoci, skutkiem czego moja mała miała odparzoną pupkę. Dada więc poszły w odstawkę i będą robić za pieluszki awaryjne, gdyby nagle Ciena mi zabrakło.

sigma pisze:
ja również polecam ale te z żabkami wczoraj skusiłam się na promocję 96 szt za 48 zł. ale ze zwierzątkami opakowanie dokładnie te same tylko zwierzątka nie żabki namalowane  żałuję że kupiłam dziadostwo jakość o wiele gorsza niż z żabkami NIE  POLECAM będę teraz się z nimi męczyć tyle sztuk...
No to chyba rzeczywiscie kupilac FITTI - one sa pakowane po 96szt. Tez sie raz na nie skusilam - sa beznadziejne. Sama cerata i paski po odklejeniu slabo sie trzymaja. Nie polecam

reklama
Kupiłam teraz pampersy od 4-9 i powiem wam że nie jestem zadowolona cały czas ma mokre śpioszki nie wiem co się dzieje. Najbardziej nadają nam się bordowe z rossmana. Co prawda nie sa takie ładne jak Dada czy pampers ale chłonne sa super. dada tez sobie chwalę tylko boczki przemakały w pampersach też a w rossmanowskich nie i cenowo też najtaniej wychodzą

Do góry