reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pieluchy z Biedronki - POLECAM

To fakt! Kupiłam paczkę tych z Biedronki i są chyba lepsze od Pampersów - przede wszystkim z powodu gumki na pleckach. Ania tak fika nóżkami przy kupce, że często tamtendy wszystko ucieka.
Tylko czy te pieluszki są dostępne w większym opakowaniu?

reklama
Pieluszki z Biedronki są bardzo dobre,wcześniej używaliśmy pampersów i nie miałam zamiaru ich zmieniać(wiecie jak to jest każda mama chce wszystko co najlepsze dać swojemu maluszkowi)aż w końcu mąż kupil pieluszki DADA z Biedronki.Spróbowałam i słowo daje nie widze różnicy,jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie :)

Pod wpływem pozytywnych opinii na forum przetestowaliśmy biedronkowe dada i stwierdzam, że faktycznie są bardzo fajne :)

HMm chyba to wszystko zalezy o d Maluszka - Bo z tego co widze, to prawie kazda mama mainna opinie ;-)
Tez wyprobuje Dada :-)

Ja tez kupuje w Biedronce Dada i naprawde są super. Za 32 szt placimy 18zł. A jezeli chodzi o husteczki do pupy to mamy z Pampersa, za 4-pak placimy 24zl. Natomiast gdy raz mielismy z belli to mala miala odparzenie po pierwszym uzyciu.

Nie testowałam tych z biedronki uzywamy pieluszek Pampers. Słyszałam natomiast ze ktos kupowała te tansze i dziecko miał bakterie od tych pieluszek i wyladowało w szpitalu i było nie ciekawie. Tak ze nie polecam, Ja bym sie na nie nie skusiła

czesc,
Kupilam Dada po przeczytaniu tego wątku i szczerze powiem średnia rewelacja. Rzeczywiscie badziewne nie sa i nie przemakaja ale kosztuja 19 zl za 32 szt, podczas gdzy zielone huggisy (tez z gumka) za 58 szt kosztuja 39 zl. WIec 6 sztuk to nieweilka roznica w cenie a huggisy moim zdaniem maja lepszy "papierek" na zewnatrz i moze dla tego ze ich dlugo uzywamy dla bezpiecznstwa zawsze na noc wole je zalozyc synkowi.
W sumie wiec nie przecze ze sa ok Bo w porownaniu do pampersw to zupelnie niebo a ziemia ale nie jestem az tak zachwycona zeby zmieniac marke.
pozdrawiam serdecznie

ppotwierdzam - pieluchy DADA jak dla nas rewelacja.Dostaliśmy teraz w prezencie pampersy i się nie umywają o pieluszkach happy nie wspominając.Choc generalnie jestem sceptycznie nastawiona do produktów z biedronki, to akurat pieluszki DADA są bardzoo udane

ja również jestem zadowolona z pieluszek z biedronki, choć wg mają jedną wadą są nią małe paczki.

reklama
oj, a ja nadal wole papmpersy, huggisy sa dla mnie o wiele gorsze niż biedronka...

pampersy na noc i na spacer - biedronka do codziennego użytku...

Do góry