Dziewczyny, a możecie podawać cenę i ilość sztuk w opakowaniu (no i rozmiar, bo to akurat ma wpływ na ilość pieluszek)? Chciałabym sobie policzyć, czy to rzeczywiście tak taniej wychodzi. Ja już się naciełam, patrzę atrakcyjna cena, fajnie, pięknie, a potem jak sobie policzyłam, to albo wychodziło, że wcale taniej nie jest, bo w skali miesiąca wychodzi na to samo, albo, że za cenę zaoszczędzonych 2gr na pieluszce, traciłam sporo na jakości.
reklama
my używamy dada i rossmanowych są super. poza tym ostatnio huggies soft & dry, ale to dlatego, ze kupiliśmy w ekstra promocji. nie mam nic do nich poza tym, ze mało wchłaniają. ale nasz tymuś ostatnio robił kilka kupek dziennie i trzeba i tak mu szybko przebierać pileuszkę.
te z lidla ze wskaźnikiem wilgoci są średnmie moim zdaniem a doższe niż rossmana...
za to super są z lidla takie pakowane w małe paczki - 16 sztuk (5-9 kg) kosztuje 6.99 wychodzi ok 44 gr za sztukę. moim zdaniem są podobne do rossmanowych. dla mnie super!
te z lidla ze wskaźnikiem wilgoci są średnmie moim zdaniem a doższe niż rossmana...
za to super są z lidla takie pakowane w małe paczki - 16 sztuk (5-9 kg) kosztuje 6.99 wychodzi ok 44 gr za sztukę. moim zdaniem są podobne do rossmanowych. dla mnie super!
Witajcie!
W sprawie pieluszek Dada jakież było moje zdziwienie, gdy mąż wczoraj zakupił pieluszki Dada rozmiar 4-9, różowe opakowanie. Otwieram a tam są pieluszki ze zwierzątkami a nie z żabkami. Opakowanie nie jest juz takie podłuzne, jest troszkę wyższe i na opakowaniu rzeczywiście są narysowane zwierzątka. I co? okazało się ze zmienił się producent. Jakoś odnoszę wrażenie że są dużo gorsze od poprzednich. Wkład jest troszke węższy i chyba mniej chłonny. Przyznam, że bardzo się rozczarowałam gdyż do tej pory byłam naprawdę zadowolona z tych pieluszek i pupa synka tez Ale cóz muszę je zużyc i chyba zacząć rozglądać się za nową firmą.
Pozdrawiam
Ania
W sprawie pieluszek Dada jakież było moje zdziwienie, gdy mąż wczoraj zakupił pieluszki Dada rozmiar 4-9, różowe opakowanie. Otwieram a tam są pieluszki ze zwierzątkami a nie z żabkami. Opakowanie nie jest juz takie podłuzne, jest troszkę wyższe i na opakowaniu rzeczywiście są narysowane zwierzątka. I co? okazało się ze zmienił się producent. Jakoś odnoszę wrażenie że są dużo gorsze od poprzednich. Wkład jest troszke węższy i chyba mniej chłonny. Przyznam, że bardzo się rozczarowałam gdyż do tej pory byłam naprawdę zadowolona z tych pieluszek i pupa synka tez Ale cóz muszę je zużyc i chyba zacząć rozglądać się za nową firmą.
Pozdrawiam
Ania
ja polecam ale nie biedronkowe a mianowicie huggiesy-te z disneyem dla mnie są rewelacyjne od wczoraj używamy i przyznam że jeszcze nie miałam tak fajnych pieluch gumeczka na plecach,nic nie ma prawa wyplynąć na plecki ani do przodu (sprawdzone parę razy ) ,kupka dzidzi trzyma się przy tyłeczku,tak jak pisałam nawet nie przesuwa się do przodu gumki przy nóżkach są dopasowane,nic nie wypłynie więc też nogawką Wkład pieluchy nie zbija się w grudy tylko trzyma fason.Rozmiarówka zgadza się z tym co pisze na pieluchach ,używamy od 5-9 kg ,mała waży 6 kg i pasują idealnie Zapięcie na rzepy na takich specjalnych przedłużonych paskach co umożliwia dokładne przyleganie pieluszki.no i ze względów estetycznych to mają bardzo fajne kubusiowe obrazki dla mnie i Lenki o wiele lepsze niż pampersy
reklama
karolinna pisze:o to u mnie huggiesy taniej kupiliśmy tą mega pakę za 38 zeta a mega paka pampersa kosztuje 49 zł(tak mówią w reklamie )
Karolinna a gdzie kupowałas tak tanio huggisy?Ostatnio też kupiłam za mniej więcej tyle co ty tyle w Geanie i jestem z nich bardzo zadowolona i szukam kolejnej promocji.
Podziel się: