reklama
Ja używam tylko pieluch Pampers. Huggies w rozmiarze 3-6 kg to totalna porażka. Mały nie wchodził w nie juz przy 5 kg. Dodatkowo twardsze niz w Pampersach rzepy starsznie go raniły w nóżki. Pieluchy poszły w kubeł, gdy zobaczyłam obtarte udka! Ciekawa jestem natomiast pieluch z Biedronki. Po aszych pozytywnych opiniach zakupie je i przetestuje.
Ż
żużaczek
Gość
Za wasza namowa kupiłam pieluszki biedronkowe i jestem bardzo zadowolona. Wczesniej używalismy Pampersów i nie widze zadnej róznicy.
amlet
kwiatuszek majowy
słowiczek
mama pisklaczków
Zachęcona Waszymi opiniami o pieluchach biedronkowych kupiłam je. I jestem z nich baaardzo zadowolona. Używamy ich na dzień.
Lidlowskie Cien też są super. Używamy je na noc, bo są grubsze a przez to bardziej chłonne.
Do tej pory kupowałam tylko Pampers. I chyba już nie będę.
Lidlowskie Cien też są super. Używamy je na noc, bo są grubsze a przez to bardziej chłonne.
Do tej pory kupowałam tylko Pampers. I chyba już nie będę.
reklama
Dziewczyny nie kupujcie pieluch w Leader Price. Ostatnio byłam tam na zakupach i miałam okazje się im przyjrzeć bo jedna paczka leżała otwarta. Totalna porażka, nie miałam pojęcia, że takie paskudztwo się jeszcze produkuje...ceratowane i nie mają rzepów tylko paski taśmy klejącej, także jak juz się oderwie, to z powrotem się nie przykleją.
Podziel się: