reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pieluchy wielorazowe

Hej dziewczyny :-)
mam pytanie, czy na noc tez uzywanie pieluszek wielorazowych? co wkladacie do srodka? Przegladam strony z nazwami,ktore podajecie, ale nie za duzo mi to mowi, bo w UK to wszystko jakies takie...inne :eek: poki co mam 2 pieluszki firmy dudeybaba, kilka tetrowych i wklad z mikrofibry. Raz zalozylam Heniowi pieluszke do zdjec i kupe strzelil i tak skonczylam zakladac wielorazowki. Ale postanowilam zakladac na noc, bo pampers nie daje rady za bardzo. I poczyalam co u nas na rynku i zamowilam pieluszke bambusowa i kilka wkladow bambusowych i z mikrofibry. Uzywacie takich?

Jak pierzecie pieluchy? Czy 40 st wystarczy, bo ja tak wsyztsko piore :sorry: do jasnego prania zawsze sypie troche vanisha, czy nie zaszkodze pieluchom?

reklama
Hej dziewczyny :-)
mam pytanie, czy na noc tez uzywanie pieluszek wielorazowych? co wkladacie do srodka? Przegladam strony z nazwami,ktore podajecie, ale nie za duzo mi to mowi, bo w UK to wszystko jakies takie...inne :eek: poki co mam 2 pieluszki firmy dudeybaba, kilka tetrowych i wklad z mikrofibry. Raz zalozylam Heniowi pieluszke do zdjec i kupe strzelil i tak skonczylam zakladac wielorazowki. Ale postanowilam zakladac na noc, bo pampers nie daje rady za bardzo. I poczyalam co u nas na rynku i zamowilam pieluszke bambusowa i kilka wkladow bambusowych i z mikrofibry. Uzywacie takich?

Jak pierzecie pieluchy? Czy 40 st wystarczy, bo ja tak wsyztsko piore :sorry: do jasnego prania zawsze sypie troche vanisha, czy nie zaszkodze pieluchom?
Obecnie używam na noc i na spacer otulaczy małe Me z wkładami do otulaczy .W dzień na tę chwilę zrezygnowałam z kieszonek i używam otulaczy małe Me ,ale wkłady normalne z mikrofibry z tym ,że na wierzch zakładam wkład sucha pielucha małe Me .:-D:-D:-D
zrozumiałaś? Bo sama mam z tym problem po ponownym przeczytaniu.:szok::-D:-D:-D
Piorę na 60 * lub na 40 * to zależy jak mi się nastawi pralka .;-)

Wybielaczy nie używam tylko sody oczyszczonej.
Więcej masz w moich poprzednich postach .:tak::tak:

As :-D

Musze poogladac zdjecia tych Male me i zobaczyc czy to podobne do tego co mam ;-)
Poki co wystroilam Henia w taka pieluszke (w srodku ma polarek, w kieszonke(chyba) wlozylam tetre) i wyglada jak Obelix :szok: Musze chyba body wieksze kupic...

Ostatnia edycja:
As dzięki
zakupię na allegro bo chcę kupić worek na pieluchy ;)
do_ti w małe Me też worki mają :tak::tak:
A ja właśnie złożyłam kolejne zamówienie w małeMe .Tym razem taki otulacz :
http://maleme.pl/otulacze/230-bajeczne-sowy.html

Do tego wkłady XLz mikropolarkiem te do podwijania dla większej chłonności i wkładki "sucha pielucha".
Właśnie wznowili śliniaczki te mega duże ,więc jeszcze śliniaczek dobrałam taki
http://maleme.pl/wieksze-sliniaki/220-wesole-zwierzaki.html

i teraz mam już full wypas :-D

Ostatnia edycja:
ja czekam aż dojdą łowickie ptaszki, kwiatki i jelonki ;-)
Oczywiście to nie koniec zamówień, ale troszkę się wstrzymam, może dokupię później kieszonki na noc... jeszcze nie wiem. Muszę wypróbować.

No właśnie, małe Me trochę kosztują. Ostatnio udało mi się na bazarku kieszonkę w tajemnicze sowy z dwoma wkładami kupić za 60 zł. Teraz czekam aż przyjdą.
Gdybym miała znów coś nowego od małe Me kupować, to zdecydowałabym się na wkłady, bo te z allegro to się nie umywają ;-)

dokładnie tak.Różnica we wkładach jest kolosalna .
Wolę 5 małe Me niż 25 z allegro :rofl2::rofl2::rofl2:.
Ja już jestem w kontakcie na stałe z tym facetem od małeMe ,bo to niedaleki sąsiad i często przez moje miasteczko przejeżdża i rozmawiałam z nim na temat cen właśnie.
Powiedział ,że niestety materiały są bardzo drogie i dlatego takie ceny .Taniej się nie da :no:
Rzeczywiście materiał wkładu do pieluchy a allegro i te z małe Me to jak planeta ziemia i planeta Mars.W zasadzie tylko nazwa wspólna.;-):-):-):-D:-D:-D
Ja już wiem ,że tych allegrowych będę się pozbywać i to pewnie niedługo.:sorry::-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry