reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pieluchy - która marka najlepsza??

reklama
ja skusiłam sie na Huggis i oto moje odczucia:
sa mniejsze (krótsze zapięcia i długość całościowa) w stosunku do Tesco
niestety mniej chłonne od Tesco
i nie wiem jak to opisać po prostu jak jest duża ilośc moczu to są zbite (tworzą sie takie skupiska wypełnienia granulatu)
teraz w 100% używać będziemy TESCO fioletowe :-)

My też wypróbowałyśmy Huggisy, no i nam nie podpasiły, więcej przepuszczały siku niż pampersy, pupa zaczęła w nich być jakoś podrażniona więc powróciłyśmy do korzeni czyli dla nas pampki górą. Innych nie próbowałam, troszkę się boję czy sytuacja się nie powtórzy:baffled:

zgadzam się z moją przedmówczynią ;-):tak: ja też od początku uzywam Pampersów, chociaż Mateuszek najlepiej czuje się bez pieluchy :tak:

zgadzam się z moją przedmówczynią ;-):tak: ja też od początku uzywam Pampersów, chociaż Mateuszek najlepiej czuje się bez pieluchy :tak:

to samo Szymonek. Jak tylko ściągne mu pieluchę, to od razu pojawia się uśmiech od ucha do ucha :-D:-D:-D

Kiedyś pisałam o pieluchach Dada-odszczekuję wszystko, co dobrego o nich napisałam... Szymonek dostał od nich pieluszkowego zapalenia skóry

Używamy Pampersów i Happy. Z jednych i drugich jestem bardzo zadowolona

ja też od samego poczatku tylko Pampki... przy Mai kupiłam raz Hugies ale nie byłam zadowolona, siku mi przweciekało nogawkami i raz dostała jakieś pieluchy z Lidla, zużyłam może z 8 i wydałam je w piz du jak mała nasikała to trzeba było od razu zmieniać, dupkę odparzoną miała a tamte pieluchy w ogóle nic nie wchłaniały, jakby liglnine miały w środku, porażka dlatego z Misiaczkiem nie eksperymentuję

A my ciągle na Huggiskach:), już się boję testować inne. Za chwilę będziemy zmieniać rozmiar na 4, czyli od 8 kg, masakra!!

Ja zakładam Natalce naprzemiennie w systemie 10/10 pampersy i huggiesy. Nic jej nie jest po huggiesach a skoro są tańsze to po co przepłacać. Trochę boję się tych pod patronatem sieci handlowych więc nie eksperymentuję.

Aurelia nieźle z tym rozmiarem pieluch :sorry2:

reklama
Dziewczyny za chwilę muszę zmienić pieluszki na takie od 8kg. Ale one są do 18kg:baffled: (Happy) czy to nie za duża rozpiętość??

Do góry