reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pieluchy - która marka najlepsza??

Dziewczyny za chwilę muszę zmienić pieluszki na takie od 8kg. Ale one są do 18kg:baffled: (Happy) czy to nie za duża rozpiętość??

Rzeczywiście spora rozpiętość.
W Huggiesach rozmiar 4 jest w przedziale 8-14 kg. 18 kilówki są już w paczce do 22 kg.
W pampkach - maxi od 7-18, co jest dość dziwne bo chyba trudno dopasować, żeby nic nie wyciekało.

Ja ostatnio zamówiłam sobie darmowe próbki pieluch z tej strony ( 6 szt.):
Pieluchy i pieluszki jednorazowe w Higieco
były ok.
Nie spowodowały szkód, ale zostaje przy Huggiesach.

reklama
a ja wam polecam marke TESCO kupiłam ostatnio na próbe ...72 sztuki chyba cena: 29 seta ...wygląd jak pampersy a nawet lepsze !!
i pupcia nie jest mokra .
u nas sie sprawdziły a cena ..jak za free

A my ciągle na Huggiskach:), już się boję testować inne. Za chwilę będziemy zmieniać rozmiar na 4, czyli od 8 kg, masakra!!

Dziewczyny za chwilę muszę zmienić pieluszki na takie od 8kg. Ale one są do 18kg:baffled: (Happy) czy to nie za duża rozpiętość??

Ja od jakis dwoch tygodni zakladam Klaudi rozmiar 4 pampersy 7-18 kilo,one sa tylko o 1 centymetr wieksze od 3ek.:tak::-) No i juz sa z rozciaganymi boczkami :-)

Ja cały czas kupuję Huggiess w PHARMA coś tam...hmmm nie pamiętam, tak cały czas cena za dużą pakę 72 szt 38 z groszami, a teraz ostatnio są za niecałe 34 zł :szok:

nam Huggis przeciekały po całej nocy... bo my spimy od 21 do 7-8 rano i zdarzało sie ze kupa w ciagu dnia byla na plecach...

Keyko, napisz coś więcej o tych pieluszkach, ja myślałam, że one są dla starszych dzieci jak już chodzą:-). I tylko na noc je stosujesz?

reklama
Do góry