reklama
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
ja skusiłam sie na Huggis i oto moje odczucia:
sa mniejsze (krótsze zapięcia i długość całościowa) w stosunku do Tesco
niestety mniej chłonne od Tesco
i nie wiem jak to opisać po prostu jak jest duża ilośc moczu to są zbite (tworzą sie takie skupiska wypełnienia granulatu)
teraz w 100% używać będziemy TESCO fioletowe :-)
sa mniejsze (krótsze zapięcia i długość całościowa) w stosunku do Tesco
niestety mniej chłonne od Tesco
i nie wiem jak to opisać po prostu jak jest duża ilośc moczu to są zbite (tworzą sie takie skupiska wypełnienia granulatu)
teraz w 100% używać będziemy TESCO fioletowe :-)
My też wypróbowałyśmy Huggisy, no i nam nie podpasiły, więcej przepuszczały siku niż pampersy, pupa zaczęła w nich być jakoś podrażniona więc powróciłyśmy do korzeni czyli dla nas pampki górą. Innych nie próbowałam, troszkę się boję czy sytuacja się nie powtórzy
M
madamagda
Gość
Ja nie eksperymentuję, również od początku jestem wierna Pampersom, jestem zadowolona, choć cena ufff....
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
zgadzam się z moją przedmówczynią ;-) ja też od początku uzywam Pampersów, chociaż Mateuszek najlepiej czuje się bez pieluchy
to samo Szymonek. Jak tylko ściągne mu pieluchę, to od razu pojawia się uśmiech od ucha do ucha
Kiedyś pisałam o pieluchach Dada-odszczekuję wszystko, co dobrego o nich napisałam... Szymonek dostał od nich pieluszkowego zapalenia skóry
Używamy Pampersów i Happy. Z jednych i drugich jestem bardzo zadowolona
ja też od samego poczatku tylko Pampki... przy Mai kupiłam raz Hugies ale nie byłam zadowolona, siku mi przweciekało nogawkami i raz dostała jakieś pieluchy z Lidla, zużyłam może z 8 i wydałam je w piz du jak mała nasikała to trzeba było od razu zmieniać, dupkę odparzoną miała a tamte pieluchy w ogóle nic nie wchłaniały, jakby liglnine miały w środku, porażka dlatego z Misiaczkiem nie eksperymentuję
jo-anna-on
Pindory i godody
Ja zakładam Natalce naprzemiennie w systemie 10/10 pampersy i huggiesy. Nic jej nie jest po huggiesach a skoro są tańsze to po co przepłacać. Trochę boję się tych pod patronatem sieci handlowych więc nie eksperymentuję.
Aurelia nieźle z tym rozmiarem pieluch
Aurelia nieźle z tym rozmiarem pieluch
reklama
Podziel się: