reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pieluchy - która marka najlepsza??

Wlasnie przejzalam gazetke tesco i faktycznie zadnej wzmianki o tej promocji nie ma... Ale chyba podskocze i tak do tesco i sprawdze, bo cena naprawde dobra.

reklama
I tak przeliczyc okolo 8 sztuk dziennie,,u nas tak bylo z poczatku bo co chwila kupa wiec wychodzi rachunek prosty...polecam wziasc odrazu dwie paki.

iwonko ja kupiłam dwie paczki w tych samych kilogramach czyli 3-6 na jak dugo one starczaja bo słyszałam ze dzieci szybko wyrastaja

Witajcie,
ponieważ mam już półtorarocznego szkraba więc też trochę doświadczenia z pieluchami i muszę się Wam przyznać, że nie zamieniłabym pampers na żadne inne. Huggies naprawdę wypadają źle w porównaniu z Pampers jeśli chodzi o miękkość pieluszki i wchłanialność. Huggies za to ma świetne pieluchy do pływania na basen. Nazywają się Swimmers, są dostępne w rozmiarach S,M,L. Spisały się znakomicie na zajęciach szkoły pływania dla maluszków a potem też na normalnym basenie. Reasumując polecam tylko Pampers. Zazdroszczę moim koleżankom z Niemiec czy Anglii, które kupują tańsze ale DOBRE pieluchy w sklepach typu Tesco, LIDL, czy Aldi i one są naprawdę dobrej jakości. U nas niestety za jakość dalej trzeba płacić horendalne pieniążki.Pozdrawiam obecne i przyszłe Mamusie.

z huggies polecam pull up, które sa dla dziewczynek i dla chłopców. są naprawde super dla troche starszych dzieci. no i jednak polecam wszystkim pampers.

używałam Huggies i pampers newborn. zdecydowanie Pampers te najmnijesze 1. u nnie leci już 3 opakowanie, mała urodziła się duża (3770, 55 cm)

reklama
Witam,
jak wiele mam również zdecydowanie polecam Pampersy. Przećwiczyłam Huggies - niestety są sztywniejsze i wydobywa sie z nich niemiły zapach, chyba nie wchłaniają tak jak Pampersy. Obecnie uzywam ich dla młodszego 2 letniego synka w rozm.5 i nadal się sprawdzają. Jak synek sie urodził to pamiętam, że wystarczyła mi w zupełności jedna paczka Pampers Newborn, gdyż maluszki tak szybko rosną, że najdalej po miesiącu zdecydowanie należy przejść na większy rozmiar.

Pozdrawiam!!!
:-)

Do góry