reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pieluchy - która marka najlepsza??

Wczoraj kupiłam pieluszki Tescowe no i Iwonko miałaś rację są suuuper faktycznie cieńsze niż rossmanowe, jak na razie po jednej nocy suuper zobaczymy w ciągu dnia no i oczywiście jak przyjdzie coś większego w pamperze bo to najlepszy test na pieluszki:-D:-D:-D.
Aha my na 4 a jak nie ma to 4+:-)

reklama
Ja juz tylko tescowe kupuje.:tak:No chyba ze jest jakas super promocja na pampki...Ale Rossmanowskie chusteczki sa za to super i za dwie paczki po 80sztuk w kazdej placilam 8zl z groszami.

Iwuś nie wiem o których dokładnie mówiszbo jak ja kupowałam te białe babydreem to nie byłam zadowolona ponieważ chustki były czymś sklejone może fabrycznie się do końca nie porozdzielały a to mi strasznie utrudniało wyciąganie moja kumpela też je kupiła i miała to samo. Aha pieluszki tescowe przeszły test :-D

Kupiłam dziś w Tesco Pameprsy - 82 sztuki 4-ek za 49,99. Wydaje mi się, że to dobra cena (kupuję Pampki od niedawna).

My tez na tescowych pieluszkach jestesmy ale na 5 bo te 4+ to zaczely spadac jak troszke posikal:baffled:a te sa w sam raz:-)pamki tylko czasem jak mam talony:tak:a chusteczki pampersa ale cos sie popsuly bo jak wyciagam jewdna to druga wychodzila a teraz nie:baffled:i tak mnie to drazni bo musze palce wkladac do srodka i szukac:no:

my używamy teraz huggies premium, ale zaczynałysmy z pampersami, które niestety po niecałym roku zaczeły uczulać moją kruszynkę. Jakoś nigdy niewpadłam na pomysł zeby wypróbować pieluszki rossmanowe lub tesko, a z niektórych waszych wypowiedzi wnioskuje że warto spróbować, więc chyba tak zrobie.:blink:

W carrefourze ( nie express) jest promocja na pampersy, 75 zł za tą pakę kartonową.W realu też jest cos pampersowego ale wyparłam z pamięci, coś taniej ale bez szaleństw. happy też są w promocji.

Ja płaciłam 36zł ( 35.99 lub 36.99) im większa paczka tym mniej pieluch ale cena ta sama. w 4+ chyba 52 szt.Wychodzi w zaokrągleniu 68 gr za pieluchę.

W tej promocji z carrefoura wychodzi za pampka 4 ok 57 gr.Nie pamietam ile sztuk ma paka 4+ , ale 4 ma 132 szt..

reklama
a 4+ ma 120 pieluch... u nas dalej w promocji, kupiłam 3 pudla, kupie chyba jeszcze 2 to tak mi styknie na jakis czas a potem wezmę się za odpieluchowywanie

Do góry