reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pieluchy - która marka najlepsza??

Ja kupuje pampersy 5-74szt za 55zł. Ostatnio kupiłam Dada ale wydają mi sie sztywne i jak zrobi raz siku to odrazu bomba sie robi. Ale tescowych nie miałam:no:

reklama
Dziś sprawdzałam u nas w mieście, nigdzie nie ma tych pampers premium. Cena na pewno będzie wyższa, bo za 55 jak pisałam mam zwykłe pampki, 4+ ma 62 szt w opakowaniu.Więc premium na pewno droższe albo mało w opakowaniu.

Co do Dady, też wydaja mi się za sztywne. W Biedronce są też Fifi, tańsze, miększe ale ceratowe.

W 4 premium care sa 52 pieluszki.W 5 44 sztuki.W tesco tez po 55zl.

Kamilka a mialas ten kod od przyjaciolki???Widzialam ,ze mozna dostac probke tych pampkow ale trzeba miec jakis kod od kogos :eek:

Wiecie co zastanawiam sie skąd te sieciowe hipermakety biora takie ceny za Pampersy Ja raz jak musiałam kupić wieczorem w sobote Pampersy w Carrfurze dałam 55zł i wy piszecie ze w dużych miastach jest tak samo
Ja kupuje u nas w markecie budowlano-chemicznym Śnieżka Pampersy Jumbo Pack zawsze za 47.99 do niedawna byly nawet po 46zł wszystkie rozmiary Więc aż 7zl różnicy
Próbowałam tych Tesco , Dada (moim zdaniem Dada lepiej chłoną tylko wlaśnie sa twarde)ale szly jak woda i zawsze coś wychodzilo Jak przeliczyłam to 10gr. róznicy na sztuki do pampersów wydaje mi sie że też zależy od dziecka jednym spasuja tesco i jest ok a inne jakoś dziwnie reaguja

My uzywamy Dady z biedronki bo musze tu zaplacic za pampy ok 70 zl
chyba ze sa w biedronce lub netto promocje ... ewentualnie jeszcze jak sie wybierzemy do reala ...
Ogolnie nie probowalismy tescowych bo nie mamy jak :sorry: rosmanowskich nie kupowalam
U nas najlepsze to
1,pampers
2,dada
3 hugiss
4 happy
i reszta (lidlowskie , jeszcze gdzies mam kilka sztuk "3" straszne)

przyszła do mnie próbka pieluch Pampers Premium Care - fajnie się rozciągają, bardzo cieniutki wkład prawie nie widać tej pieluszki na pupie pod spodniami, podobaja mi sie ale pewnie są strasznie drogie, czy któraś z Was wie ile kosztują ?i czy są juz w sprzedaży? bo ja ich nie widziałam:no:

reklama
Do góry