reklama
wiecie co dziewczyny
dzisiaj przyszly mi 2 probki pampersow Premium Care one sa genialne tylko szkoda ze takie drogie:--( ale na kolejnego bobasa to chyba bede te kupowala bo sa bardzo fajne...
a narazie uzywamy Huggis tych z kubusiem puchatkiem tez sa fajne boczki maja rozciagliwe i Adasia nie odpazaja..
dzisiaj przyszly mi 2 probki pampersow Premium Care one sa genialne tylko szkoda ze takie drogie:--( ale na kolejnego bobasa to chyba bede te kupowala bo sa bardzo fajne...
a narazie uzywamy Huggis tych z kubusiem puchatkiem tez sa fajne boczki maja rozciagliwe i Adasia nie odpazaja..
jo-anna-on
Pindory i godody
Kamilka widziałam te pampersy Premium Care ale z tą ceną to bez przesady. W ogóle wszystkie pieluchy poszły w górę, nawet Bella Happy były w Realu po 46zł z groszami
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
My nadal jestesmy na TESCOWYCH 29.90 za paczke za 52 sztuki rozmiaru 4+
kwiateczek
majowa mama `08
My tez na Tescowych;tak:
Iwonka my mamy 5 i chyba jest ich 56,nie wiem bo skonczylo mi sie opakowanie wlasnie a mialam talon na papmpersa i je kupilam terazwlasciwie za darmoche
Iwonka my mamy 5 i chyba jest ich 56,nie wiem bo skonczylo mi sie opakowanie wlasnie a mialam talon na papmpersa i je kupilam terazwlasciwie za darmoche
szopek
Mama Kniazia Burubara
wiecie co dziewczyny
dzisiaj przyszly mi 2 probki pampersow Premium Care one są genialne tylko szkoda ze takie drogie:--( ale na kolejnego bobasa to chyba będę te kupowała bo są bardzo fajne...
.
Kamilka widziałam te pampersy Premium Care ale z tą ceną to bez przesady. W ogóle wszystkie pieluchy poszły w górę, nawet Bella Happy były w Realu po 46zł z groszami
a ile one kosztują? bo ja ich w sklepie nie widziałam. Zwykłe pampers 4 kosztują 55 za 70 parę szt a w lipcu kupowałam jeszcze po 50. Miku już na 4+ musi się przekwalifikować wiec jeszcze mniej sztuk, 66 chyba. Testował M. Dady ale sztywne są. Kupiłam dziś Hughesy, po długiej przerwie, pożyjom uwidim.
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
My od urodzenia "jedziemy" na Huggiess'ach Premium, kiedyś kupiłam Pampersy, gdy Ami była maleńka i po dwóch dniach miała tak odparzoną pupę, że , jakby uczulona była, sama nie wiem , kupiłam kiedyś pieluchy Happy z polecenia siostry, bo tańsze, w sumie wyszły mi na droższe, bo gorzej chłonęły niż Huggiess, więc nie próbuję już i do końca zostaje wierna właśnie im
Podziel się: