reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pieluchy - która marka najlepsza??

Ja żałuję, ze 2 pudeł nie kupiłam :-(.Do najbliższego Carrefoura mam prawie 80 km.Tylko 2 pudło to już 4+ musiałabym.

reklama
wiecie co dziewczyny

dzisiaj przyszly mi 2 probki pampersow Premium Care one sa genialne tylko szkoda ze takie drogie:-:)-( ale na kolejnego bobasa to chyba bede te kupowala bo sa bardzo fajne...

a narazie uzywamy Huggis tych z kubusiem puchatkiem tez sa fajne boczki maja rozciagliwe i Adasia nie odpazaja..

Kamilka widziałam te pampersy Premium Care ale z tą ceną to bez przesady. W ogóle wszystkie pieluchy poszły w górę, nawet Bella Happy były w Realu po 46zł z groszami :szok::szok::szok:

wiecie co dziewczyny

dzisiaj przyszly mi 2 probki pampersow Premium Care one są genialne tylko szkoda ze takie drogie:-:)-( ale na kolejnego bobasa to chyba będę te kupowała bo są bardzo fajne...

.

Kamilka widziałam te pampersy Premium Care ale z tą ceną to bez przesady. W ogóle wszystkie pieluchy poszły w górę, nawet Bella Happy były w Realu po 46zł z groszami :szok::szok::szok:

a ile one kosztują? bo ja ich w sklepie nie widziałam. Zwykłe pampers 4 kosztują 55 za 70 parę szt :szok: a w lipcu kupowałam jeszcze po 50. Miku już na 4+ musi się przekwalifikować wiec jeszcze mniej sztuk, 66 chyba. Testował M. Dady ale sztywne są. Kupiłam dziś Hughesy, po długiej przerwie, pożyjom uwidim.

reklama
My od urodzenia "jedziemy" na Huggiess'ach Premium, kiedyś kupiłam Pampersy, gdy Ami była maleńka i po dwóch dniach miała tak odparzoną pupę, że :szok:, jakby uczulona była, sama nie wiem :no:, kupiłam kiedyś pieluchy Happy z polecenia siostry, bo tańsze, w sumie wyszły mi na droższe, bo gorzej chłonęły niż Huggiess, więc nie próbuję już i do końca zostaje wierna właśnie im :tak:

Do góry