Nathalie
Fan(ka)
Paula spod pachy karmisz w ten sposób, że kładziesz poduszkę do karmienia po Twojej lewej stronie, kładziesz na niej dziecko na jego lewym boczku tak, żeby było pod Twoją lewą pachą a pysio miało na wysokości Twojej lewej piersi. Lewą ręką przytrzymujesz główkę dziecka a prawą mainpulujesz cyckiem. Rozumiesz? Jak nie to pstryknę sobie zdjęcie i wstawię. :laugh:
A jeśli masz mało pokarmu w lewej piersi to możesz sobie spróbować pobudzić laktację laktatorem, po każdym karmieniu jeszcze możesz sobie 10 minut pompować.
Ketsa tak, wit. A jest w Cebion Multi.
Dziewczynki mam pytanko - ile dziecko może nie robić kupki? Inga robiła ostatnio przedwczoraj rano. Próbowałam jej pomóc termometrem ale nie podziałało. To chyba wina tych leków na sraczkę... :-[ Co robić???
A jeśli masz mało pokarmu w lewej piersi to możesz sobie spróbować pobudzić laktację laktatorem, po każdym karmieniu jeszcze możesz sobie 10 minut pompować.
Ketsa tak, wit. A jest w Cebion Multi.
Dziewczynki mam pytanko - ile dziecko może nie robić kupki? Inga robiła ostatnio przedwczoraj rano. Próbowałam jej pomóc termometrem ale nie podziałało. To chyba wina tych leków na sraczkę... :-[ Co robić???