reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

**********pielęgnacja**********

Gabi chyba nie bedziesz miala problemu z zuzyciem tych oliwek, ja zawsze sobie dodaje do wanny i bardzo szybko idzie ;)
my od samego poczatku stosujemy wlasnie balsamik z Nivea- polecam, oliwka jak dla mnie za tlusta, a dosc szybko ubieram malutka po kapieli i nie chce brudzic ubranek ;) no i w sumie uzywam tez oilatum wiec nie trzeba niby dodatkowo natluszczac ale ja i tak smaruje :)
no i skusze sie na szamponik jak piszecie, ze uzywacie :) ja glowke myje na koncu i mydelkiem w plynie do ciala ze Skarbu Matki sliczny zapaszek ;)

reklama
ja wlasnie tez mialam dtlemat pieluszkowy.papersy sa ok i bella teraz uzywam,ttez ssa ok i zmieniam pieluchy co chwila bo jak sie zsiusia o czy w pampersie czy w belli to i tak jest niepzyjemne.mam pytanie do mam ktor uzywaja piluszek dada ile kosztuje najwieksze opakowanie i ile jest sztuk i czy maja takie zapinanie w pampersach??bo u mni jes biedronka ale tam jeszcze nie bylam i nie wdzialam

ja tez mam pieluchowe pytanko: ile wazyly wasze dzieciaczki jak przeszliscie na pampersy 3 ???

Hej mamusie

My od samego począku jedziemy na pampersach i jak do tej pory to tylko raz się mały pokidał aż na plecy a tak to jestem z nich baaardzo zadowolona, Przeszłam na 3 jak mały ważył niecałe 4 kg.
Co do kąpania to ja do tej pory kąpałam w Oilatum a teraz w mydełku Bambino i potem oliwkuję całego szkraba, więcej roboty ale Kuba uwielbia zabiegi pielęgnacyjne :)...a i główkę myje na początku bo zdarza się że mały siknie w czasie kąpieli i jakoś mi tak potem nie pasuje myć ta wodą główki ;) :p

my też od początku używamy pampersów i bardzo szybko przeszliśmy na pampers3 2 to tylko dwie paczki zużyliśmy ;D jakoś takie małe mi się wydawały i niewygodne do zapinania
a mam pytanie do tych mam które używają pieluszek dada czy jak dzidzia w nią nasika to robią się grudki ???

Jako, ze tu nie ma Pampersa mam pytanie o Huggisy. Czy w porownaniu do Pampersa tez te pieluszki sa jakies male? Rozmiar Huggisow 6kg-11kg jest wielkosci Aldiowego 4kg-8kg...

reklama
Do góry