reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
wacikami jest mi wygodnie, ladnie sie myje oczka i cala resztę
ja tez kranowa i czesto reka pod kran jak Wandzia
ja mam problem, ze Ada w te upaly nie che jesc tylko pic pije kolo litra dziennie herbatek, wody itp.
mleka nie chce za bardzo ale dzis kupilam jej przysmak, ktory lubi - kaszke Nestle taka gotowa w kartoniku i podalam bez podgrzewania to wypila 140ml takze uszczesliwila mnie troche oprocz tego normalnie deserek i obiadek ale na zimno wszystko :
ja mam problem, ze Ada w te upaly nie che jesc tylko pic pije kolo litra dziennie herbatek, wody itp.
mleka nie chce za bardzo ale dzis kupilam jej przysmak, ktory lubi - kaszke Nestle taka gotowa w kartoniku i podalam bez podgrzewania to wypila 140ml takze uszczesliwila mnie troche oprocz tego normalnie deserek i obiadek ale na zimno wszystko :
A
aOLA
Gość
Joeey to normalne nikomu nie chce się jesc w takie upały Najważniejsze ze pije i to nie mało ;D
Nathalie
Fan(ka)
Joeey Ingusia też wypija takie ilości. Pije, pije i nic nie je prawie. W sumie to się nie dziwię, taki upał, że sama prawie nic dziś nie jadłam.
agnes.kol
Fanka BB :)
Dziewczyny doradżcie mi co mam zrobić gdy mała niechce wogóle pic mleka z butelki, a wcześniej piła : Je wszystko normalnie tylko mleka niechce, a jak ja mam ja odstawic od piersi jak niechce pis sztucznego? a pokarmu mam coraz mniej
reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
joeey - :laugh: :laugh: :laugh:
A ja juz chyba mam dosc karmienia piersią - juz nie daje mi tyle przyjemnosci co kiedyś... no i te ciągle ograniczenia ze względu na skazę! Mam ogromną ochote na mleko z platkami, kawunię z mleczkiem, jajecznicę na masełku, budyń, tosty z podwojną porcją sera itd. :-[ - tylko ona nigdy nie jadla sztucznego mleczka i tez nie wiem czy bedzie chciala pic to swinstewko bo przeciez ma skaze apodobno jest niesmaczne .
A ja juz chyba mam dosc karmienia piersią - juz nie daje mi tyle przyjemnosci co kiedyś... no i te ciągle ograniczenia ze względu na skazę! Mam ogromną ochote na mleko z platkami, kawunię z mleczkiem, jajecznicę na masełku, budyń, tosty z podwojną porcją sera itd. :-[ - tylko ona nigdy nie jadla sztucznego mleczka i tez nie wiem czy bedzie chciala pic to swinstewko bo przeciez ma skaze apodobno jest niesmaczne .
Podziel się: