reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

**********pielęgnacja**********

Karina - wacikiem ???
o rany, ja biore Pauline pod kran i reka przemywam buzke - zreszta po kazdym posilku musze, a reka najdokladniej :)

reklama
Wiecie co przed chwilą przeczytałam żę w USA o 42 % zmniejszyło się umieralnosć dzieci na Sids jak zaczęli promować układanie do snu dzieci na pleckach zamiast na brzuszku - w szoku jestem :o :o :o

ja tez kranowa i czesto reka pod kran jak Wandzia  ;)

ja mam problem, ze Ada w te upaly nie che jesc tylko pic  :p pije kolo litra dziennie herbatek, wody itp.  :o
mleka nie chce za bardzo ale dzis kupilam jej przysmak, ktory lubi - kaszke Nestle taka gotowa w kartoniku i podalam bez podgrzewania to wypila 140ml takze uszczesliwila mnie troche  ;) oprocz tego normalnie deserek i obiadek ale na zimno wszystko  ::)

Joeey Ingusia też wypija takie ilości. Pije, pije i nic nie je prawie. W sumie to się nie dziwię, taki upał, że sama prawie nic dziś nie jadłam.

Dziewczyny doradżcie mi co mam zrobić gdy mała niechce wogóle pic mleka z butelki, a wcześniej piła ::) Je wszystko normalnie tylko mleka niechce, a jak ja mam ja odstawic od piersi jak niechce pis sztucznego? a pokarmu mam coraz mniej :(

Agnes ja miałam to samo z Julką.W ogóle nie chciała jeść mleka ,jak tylko poczuła że daję jej mleko to wypychała butelkę, trwało to jakieś cztery dni, dużo wtedy piła ,zupki jadła normalnie.

reklama
joeey - :laugh: :laugh: :laugh:

A ja juz chyba mam dosc karmienia piersią - juz nie daje mi tyle przyjemnosci co kiedyś... no i te ciągle ograniczenia ze względu na skazę! Mam ogromną ochote na mleko z platkami, kawunię z mleczkiem, jajecznicę na masełku, budyń, tosty z podwojną porcją sera itd. :-[ - tylko ona nigdy nie jadla sztucznego mleczka i tez nie wiem czy bedzie chciala pic to swinstewko bo przeciez ma skaze apodobno jest niesmaczne :mad: .

Do góry