reklama
Ana, jesli dobrze pamietam to Ty karmisz piersia. Chyba ze cos sie zmienilo odkad dowiedzialas sie ze nosisz kolejna Fasolke pod serduchem. Jesli karmisz piersia to nie masz sie co tak bardzo przejmowac ze Stas nic innego pic nie chce. Podobno przy piersi nie ma takiej potrzeby, wazne zeby dawac piers na kazde zadanie i obserwowac ciemiaczko. Jesli nie jest wklesle to wszystko jest ok i maly Stas wie co dla niego jest najlepsze U mnie tez tak jest, ze Kuba nic oprocz piersi nie pije. Lekarz ostatnio widzial Kube i mowil ze ciemiaczko ma ok i ze nie mam sie czym przejmowac.
Przy okazji tych upalow chce nauczyc jednak moje dziecie pic z kubka niekapka. Na dworze wiec probuje mu dawac co jakis czas popic. Czasami wydaje mi sie ze cos tam ciumknie, ale generalnie kiepsko mu to idzie. Po chwili Kuba juz sie denerwuje i kubek laduje w torbie.
Pozdrawiam,
Agnieszka
Przy okazji tych upalow chce nauczyc jednak moje dziecie pic z kubka niekapka. Na dworze wiec probuje mu dawac co jakis czas popic. Czasami wydaje mi sie ze cos tam ciumknie, ale generalnie kiepsko mu to idzie. Po chwili Kuba juz sie denerwuje i kubek laduje w torbie.
Pozdrawiam,
Agnieszka
A
aOLA
Gość
Ana a dajesz butelka czy łżeczką/ Bo może łżeczką będzie mu lepiej wchodziło? Piotrusia po 3 pierwszych otrząsa a potem juz otwiera dziubka
agnes.kol
Fanka BB :)
Mała soczków wogóle nietawi, jedynie herbatki najbardziej jej smakuje rumianek, chociaz kupiłam jej jabłuszko z meliską to tez i owoce lezne z czyms tam...niepamietam
Najgorszy mam problem z tym, że mała niechce pić mleka z butelki, tylko piers, a pokarm mi sie kończy i nie wiem co z tym fantem zrobić Lekarka mówiła, że jak pije z łyzeczki to jest ok, ale ja niebede ja na noc karmic łyżeczką, bo malo co sie naje i połowa bedzie na brodzie i w brzuszku
I strasznie mi w nocy marudzi, no koszmar, budzi sie co 2 godziny, chodzę nieprzytomna okno mamy otwarte, herbatkę jej daję itp i nic
Najgorszy mam problem z tym, że mała niechce pić mleka z butelki, tylko piers, a pokarm mi sie kończy i nie wiem co z tym fantem zrobić Lekarka mówiła, że jak pije z łyzeczki to jest ok, ale ja niebede ja na noc karmic łyżeczką, bo malo co sie naje i połowa bedzie na brodzie i w brzuszku
I strasznie mi w nocy marudzi, no koszmar, budzi sie co 2 godziny, chodzę nieprzytomna okno mamy otwarte, herbatkę jej daję itp i nic
bartyś
Fanka BB :)
A ja jeszcze apropo pielęgnacji buźki : Rozumiem, że niektóre z Was myją buzię przegotowaną wodą, a niektóre kranówą, ale generalnie myjecie samą wodą... A czy smarujecie czymś buźkę po kąpieli ? Pytam o samą buźkę, bo o reszcie ciałka juz było Ja od początku codziennie używałam kremu Oilatum soft,aż do wczoraj i zaczęłam się zastanawiać, czy potrzebnie : ???
Anetko my myjemy już normalnie podczas kompieli i to nawet tą samą wodą w której się Maks kąpie tylo że na początku kąpanka no i jak widze że sobie nasikał do tej wody to już oczywiście tego nie robie, a potem smaruje bephantenem bo jedynie po tym ma ładną skórę. Ale to wina naszej bardzo twardej wody i jak bym nie oliwkowała ani buziuli czymś porządnym nie wysmarowała to szorstką skóre by Maksior miał...
reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Ja teraz już myje samą kranową z rana wacikiem a wieczorem na początku kąpieli i tylko czasami uzywam mydełka i wtedy smaruje buźkę kremem nawilżającym.
Podziel się: