reklama
bartyś
Fanka BB :)
Pamciu no właśnie tez miałam mówić, że z tym upominaniem sie o jedzenie to różnie bywa : Jesli chodzi o porcje to zjada 3 x dziennie po 180 ml ( tzn wody leję 180 ml + 6 miarek Bebiko ) + 2 miarki kaszki no i oczywiście do tego obiadek ( zupka ) i deserek Z wagą tak sobie ... tydzień temu ważył 8 kg więc bez rewelacji
Dor1976
Fanka BB :)
Witam!
Pieluchy Rossmana rozmiar 4 (7 - 18 kg) - 56 sztuk w opakowaniu kosztuje 28,- - 30,- czyli za sztukę 0,50 - 0,54 - taniej niż Biedronkowe i Pampersy.
Ja ostatnio kupuję z Rossmana oraz Pampersy i pupcia jest ok. żadnych odparzeń.
Spanie - na brzuchu odpada, moja mała wogóle nie lubi być na brzuchu :-( Śpi na pleckach i boczkach (prawy jest jej ulubionym).
Śpi mniej więcej od 21.00 do 6.00 - 7.00 i pierwszy posiłek zjada około 8.00
Zjada mleko BebilonPepti 4 razy na dzień 120 ml wody + 4 miarki mleka + 2 miarki kaszki
Do tego deserek 100 ml i zupka/obiadek 120 - 150 ml.
Jest grubaskiem.
Pozdrawiam
Pieluchy Rossmana rozmiar 4 (7 - 18 kg) - 56 sztuk w opakowaniu kosztuje 28,- - 30,- czyli za sztukę 0,50 - 0,54 - taniej niż Biedronkowe i Pampersy.
Ja ostatnio kupuję z Rossmana oraz Pampersy i pupcia jest ok. żadnych odparzeń.
Spanie - na brzuchu odpada, moja mała wogóle nie lubi być na brzuchu :-( Śpi na pleckach i boczkach (prawy jest jej ulubionym).
Śpi mniej więcej od 21.00 do 6.00 - 7.00 i pierwszy posiłek zjada około 8.00
Zjada mleko BebilonPepti 4 razy na dzień 120 ml wody + 4 miarki mleka + 2 miarki kaszki
Do tego deserek 100 ml i zupka/obiadek 120 - 150 ml.
Jest grubaskiem.
Pozdrawiam
Wańdzia a smyranka po pleckach nie stosujesz żeby do spania na brzuszku przyzwyczajać.....? ja tak właśnie Maksa załatwiam i prubóje głowe podnosić....ale nie ma siły na protesty i ta głowa ciągle mu opada...bo ze smyranka nie chce zrezygnować.....
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D no jak by ci to wytłumaczyć .....no właśnie głaskać ale tak bardzo delikatnie takie wręcz muskanie żeby to było......... no Wańdzia to Paweł ci takich pieszczot nie funduje .... polecam bardzo i dla ciebie i dla dzieci.....
reklama
Podziel się: