reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

**********pielęgnacja**********

martula z tymi zabkami przesadzilam, owszem widze ale nie zeby koniecznie odrazu wyszly  :laugh: :laugh: wiec pewnie bzdure walnelam jako niedoswiadczona mama  ;)

moj Artur dostal od swojego wspolnika dla Ady pieluszki ekologiczne Moltex bo ten ma swira na punkcie zdrowego zywienia i sklepow Bio, ponoc one sie rozkladaja czy jakos tak  ::) nie znam sie na tym  :p cale takie szare sa..ale poniewaz kupil od 3 do 6 kg, na Ade sa za male i non stop je przesikuje  :laugh: :laugh:

reklama
Anetko sorka miałam napisać i wyleciało mi z tego wszystkiego z głowy ja jeszcze 3 używam ale teraz kupiłam 4 soft$dry no i zobaczymy a te 3 to właściwie w sam raz i nawet sie nie odciskaja na nóziach chociaż takie akuratne ...

Wańdzia a skąd ty masz inne 3 hugissy? ja w sklepie tylko jeden rodzaj 3 widziałam??? i poczym sie poznaje ze jedne sa na wschód a inne na zachód? ::) :)

A propos hagiskow czy sa jakies jumbo packi tak jak w pampersach ???

U Oli pojawil sie sluz w kupce, wiem ze pisalyscie o tym, co to oznacza ??? w czwartek ide na szczepionke to powiem lekarzowi 8)

Ja też używam huggiesów super flex 3 (5-9kg) z Kubusiem, tych drugich - soft & dry używałam, ale nie byłam zadowaolona. Co do jumbo packów to trafiłam na promocje chyba bo jest na opakowaniu napisana 50% wiecej razem 78 sztuk.

Ketsa - ano wlasnie Klucha napisala tak samo, ze te z Kubusiem (super flex) sa dobre a te soft & dry niebardzo :) Te z Kubusiem sa w innych paczkach - zielono-niebieskich a te drugie chyba w niebiesko-rozowych czy jakos tak... a to ze na rynek wschodni to gdzies Pawel wyczytal :)

Zgadza się, te Super-flex maja coś z zielonego na opakowaniu, a te Soft & Dry coś z różu. W takim razie kupię te Super flex, ale 4 bo 3 za małe ..

Bartys - powinnas byc zadowolona :) ja bynajmniej jestem zadowolona a i tak musze je kupowac, bo przeciez sa z Kubusiem, ktorego Wiktor uwielbia - no i potem przy kazdym przebieraniu to on wybiera pieluche dla Paulinki :)

Potwierdzam ze super-flex sa ok,a soft and dry wcale nie sa ok i na pewno nie sa soft tylko sztywniachy jak nie wiem. Ja uzywam 3 i pewnie dlugo bede je jeszcze uzywala...Lenka nic na wadze nie przybiera. Pomimo ze je w miare ok. Dzisiaj wazyla 5710.....i mierzy 67 cm....czy sa jeszcze jakiekolwiek grudniowe dzieci ponizej 6 kg? Watpie.... :(

reklama
Pamciu zapomnialas o Adzie ;) tez wazy okolo 6 kg i mierzy dokladnie 67 cm, nawet ciuszki juz powoli zmieniamy na 74 bo na dlugosc dobre, wszerz natomiast bardzo luzne ;D taka chudzinke mam :) i to na sztucznym :p

Do góry