reklama
Amelka22
Fanka BB :)
Furczak Julka zjada 130ml co trzy ,cztery godziny.Raz dziennie dopomina się o więcej, wtedy zwykle dorabiam jej 30ml i ma dość.
A co do jedzenia w nocy to daje na śpiocha około 24 potem o 4 i ona zwykle budzi się o 7.Nasza pediatra mówi że na dziecko karmione sztucznie to za wiele.Powinna ominąć to karmienie o 4.
W trzecim miesiącu dziecko powinno zjadać 150 ml sześć razy dziennie a ona dobija nieraz do dziewięciu z tym że po 130ml ale najważniejsze że prawidłowo przybiera.
A co do jedzenia w nocy to daje na śpiocha około 24 potem o 4 i ona zwykle budzi się o 7.Nasza pediatra mówi że na dziecko karmione sztucznie to za wiele.Powinna ominąć to karmienie o 4.
W trzecim miesiącu dziecko powinno zjadać 150 ml sześć razy dziennie a ona dobija nieraz do dziewięciu z tym że po 130ml ale najważniejsze że prawidłowo przybiera.
A
aOLA
Gość
Gochna ja małego karmie na noc po kąpaniu koło 20.30 potem o 2,6 i juz co 2h a nocne spanie jest do 8 ;D A jak ty chcesz zlikwidowac przerwe? Mój to by sie zapłakał z głodu ;D
Kurcze no widze ze cos chyba jestem za wygodna bo w porównaniu do Waszych dzieciaczkow to i tak Idunia mi sporo daje pospać, myslałam o przestawieniu jej własnie tak jak Wanda karmi ok. północy ale mi to właściwie bez różnicy bo i tak już wtedy śpie, chodze spac tak jak Klucha ok. 21- 22, czyli chyba wszystko zostawie tak jak jest bo zagłodze dziecko ???
Magi
Fanka BB :)
Pamciu ciekawy pomysl z ta waga
A jeszcze w uzupelnieniu smsa chcialam dodac, ze cos podejrzewam tez moje witaminy...juz w styczniu kiedy zaczelam je czesciej jesc cos zaczela Oliwka przy jedzeniu marudzic i jakos moje podejrzenie padlo na witaminki, odstawilam je, potem znow jadlam i byl ten problem z brzuszkiem, znow odstawilam i ostatnio znow zaczelam jesc i zaczelo sie marudzenie...tak mi cos niepasowalo, a po Twoim poscie o tych mineralach zaczynam sie zastanawiac czy cos nie jest na rzeczy...moze podpytaj o to w CZD??? A Pamciu czemu tam w ogole chodzisz?? Bo w sumie mi umknal temat pobytu Lenki tam, tzn. wiem ze byla ale co konkretnie sie dzieje to nie wiem, a chcialabym.
A jeszcze w uzupelnieniu smsa chcialam dodac, ze cos podejrzewam tez moje witaminy...juz w styczniu kiedy zaczelam je czesciej jesc cos zaczela Oliwka przy jedzeniu marudzic i jakos moje podejrzenie padlo na witaminki, odstawilam je, potem znow jadlam i byl ten problem z brzuszkiem, znow odstawilam i ostatnio znow zaczelam jesc i zaczelo sie marudzenie...tak mi cos niepasowalo, a po Twoim poscie o tych mineralach zaczynam sie zastanawiac czy cos nie jest na rzeczy...moze podpytaj o to w CZD??? A Pamciu czemu tam w ogole chodzisz?? Bo w sumie mi umknal temat pobytu Lenki tam, tzn. wiem ze byla ale co konkretnie sie dzieje to nie wiem, a chcialabym.
Wiem ze ten temat byl juz 100 razy walkowany ale ja nie mam czasu szukac a juz jestem padnieta chodzi o to ze mam zamrozony pokarm ktory mi sie przyda w sobote.Mam go na noc z piatku na sobote wyjac i tak mi sie rozmrozi na sobote ???a potem podgrzac zy przegtowac ???niewiem bo jeszcze nie mialam zamrozonego pokarmu
reklama
Podziel się: