bartyś
Fanka BB :)
Pamciu ja co 3 godzinki mniej więcej odciągam Kamilkowi ok.125 ml, czasem, szczególnie rano udaje mi się nawet 140 ml i on tyle zjada bez problemu Wieczorkiem usypia ok.22 i nie budze go na jedzenie, ani nie odciągam, bo Mały budzi się ok.4 rano i wtedy daje mu cyca. I potem znowu ok.8 rano mam drugą pobudkę i też daje mu cyca, także pierwszą butelkę odciągam ok.11. To karmienie z butelki dało efekt, bo Mały przybrał w tydzień 350 gram o czym chwaliłam się już na Grudniu Mam nadzieję, że Lenka pociągnie jeszcze z cyca, bo tak się da najwyraźniej, że w nocy np.z cyca, przynajmniej narazie. No to spadam się doić : znowu
Ps : Problem z Kamilkiem był taki że usypiał przy cycu i nie zjadał tyle ile powinien był, żeby przybierać ( w 5 tygodni przybrał tylko 300 gram ) poza tym ssał intensywnie tylko wtedy jak ja czułam napływ mleczka, a tak to tylko ciumkolił no i usypiał,że nie było szans dac mu drugiego cyca no i stwierdziłam ,że bede odciągac i dawac mu z butli, no i efekt jest
Ps : Problem z Kamilkiem był taki że usypiał przy cycu i nie zjadał tyle ile powinien był, żeby przybierać ( w 5 tygodni przybrał tylko 300 gram ) poza tym ssał intensywnie tylko wtedy jak ja czułam napływ mleczka, a tak to tylko ciumkolił no i usypiał,że nie było szans dac mu drugiego cyca no i stwierdziłam ,że bede odciągac i dawac mu z butli, no i efekt jest