reklama
U mnie to sprawa jest o tyle skomplikowana, ze gdy poinformowalam pracodawce o tym, ze jestem w ciazy to on po gratulacjach pierwsze o co zapytal to co zamierzam robic po macierzynskim Wtedy jednak moje postrzeganie rzeczywistosci znacznie roznilo sie od tego, ktore jest od momentu narodzin dziecka Sczerze wiec go wowczas poinformowalam, ze owszem po macierzynskim chce wybrac caly zalegly urlop (a mam go tyle, ze Kubus podczas jego trwania skonczy pol roku), ale pozniej wracam do pracy, ze na wychowawczy nie mam zamiaru isc. Na pewno sie zdziwi i nie bedzie z tego powodu szczesliwy. Umowe mam tylko do konca roku. Wiec istnieje duze ryzyko, ze umowy mi nie przedluzy od stycznia. Wiec moj wychowawczy skonczy sie w momencie wygasniecia umowy. Zobaczymy... W kazdym razie dziecko jest teraz dla mnie najwazniejsze. Chociaz na kasce to sie odbije...
a ja nie dostane wychowawczego z powodu smierci pracodawcy i likwidacji dzialalnosci i nawet macierzynski ledwo co dostalam bo w tym przypadku kobietom nawet ciaza nie pomaga ile sie musialam nachodzic to moje i to tuz przed porodem tyle biegania, mialam dosyc :-[ urzedasy glupie :
Mam pytanko odnośnie wody szczególnie do przemywania buzi. Ja mam niestety paskudną straszliwie twardą i nawet po przedotowaniu Maksio ma szorstką bużkę (ja zreszta tez mimo ze urzywam nawet Maksowych kremow bo po innych mnie cała twarz szczypie)....
Czy wiecie może o jakiś preparatach do przemywania właśnie buźki (nie wiem coś może jak tonk dla nas..... myślałam o wodzie termalnej ale to nie dość że psika to jeszcze zimne).......
Czy wiecie może o jakiś preparatach do przemywania właśnie buźki (nie wiem coś może jak tonk dla nas..... myślałam o wodzie termalnej ale to nie dość że psika to jeszcze zimne).......
reklama
Podziel się: