reklama
paaricia
Fanka BB :)
Dziewczynki, jak to jest z piciem bawarek? Ile dziennie mozna? W koncu to herbata. Moj maz sie okropnie przejal jak mu powiedzialam, ze pije ok 5 dziennie. Twierdzi ze to za duzo i boi sie, ze jakos zaszkodze Malemu... Chce sie lekarza zapytac. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
klucha
Paula, a moze porozmawiaj ze swoim dyrektorem na temat wychowawczego. Moze nie bedzie robił problemu. Z tego co wiem to u nas w pracy nigdy nie było problemu z powrotem po wychowawczym. Wiesz, ja rozmawiałam z moja dyrektorka jeszcze jak byłam w ciazy i uprzedziłam ją, że chce do końca tego roku posiedziec z dzieckiem. I powiedziała ze podpisze mi zgode. U nas w dep. dziewczyny to nawet 3 lata były na wychowawczym i spokojnie wróciły.
Pati, moja kolezanka pije dziennie 3 bawarki. Wiesz generalnie to u nas teraz nie pozwalaja pic mleka w ogóle, bo ponoć uczula. Ale skoro malemu nic nie jest po mleczku, to znaczy mozesz je pić. Moja kumpela piła mleko z miodem jak jej synek słabo przybierał i nic mu nie jest, a mówia ze najbardziej uczula własnie mleko i miód. Wszytsko zalezy od dziecka.
Pati, moja kolezanka pije dziennie 3 bawarki. Wiesz generalnie to u nas teraz nie pozwalaja pic mleka w ogóle, bo ponoć uczula. Ale skoro malemu nic nie jest po mleczku, to znaczy mozesz je pić. Moja kumpela piła mleko z miodem jak jej synek słabo przybierał i nic mu nie jest, a mówia ze najbardziej uczula własnie mleko i miód. Wszytsko zalezy od dziecka.
A
aOLA
Gość
ja do pracy wracam dopiero w październiku najpier urlop wypoczynkowy (mam prwaie 45dni zaległego) a potem wychowawczy
agnes.kol
Znam ten ból dziewczyny ja mam macierzyński do połowy kwietnia i jeszcze zaległy urlopy i powrtót do pracy w połowie maja Też się boję, że mało czasu będę z dzieckiem i będzie wolała byc z babcia jak z mamą
Gabi - na wychowawczy kazdy moze jesli pracodawca sie zgodzi... problem w tym ze jak masz zbyt wysokie zarobki na lebka w rodzinie to nie dostajesz kaski z wychowawczego... tylko nie wiem jaki jest ten prog zarobkowy i czy netto czy brutto podaja - bo mam zawsze z tym problem
reklama
Podziel się: