reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
My też już używamy 3. Pampersy są w sam raz, Huggies 3 troszkę za duże, aha miałam też paczkę Happy 3 i nie uczulają małego, a 2 Happy uczulały, dziwne :baffled:

my wykańczamy "drójki" pampersy, ale 3 już czekają :)

No i pochwalę się ze wygrywamy walkę z odparzeniem pupci!! :) zostało tylko kilka małych ranek "w rowku", ale smaruję to tormentiolem i wietrzę i jest coraz ładniej.
Także mamuśki pamiętajcie, że jak pupa się robi czerwona, żeby zasuszać (maście z cynkiem albo mączka ziemniaczana i wietrzenie) a nie smarować nawilżającymi kremami (typu bephanten czy linomag) bo myśmy się tak właśnie załatwili...

a my ostatnio smarujemy sobie pupe kremem nivea sos i dziecie i jego pupa bardzo zadowolna :tak:
no i Pampersiaki 3ki już tak od ponad tygodnia, paczkę z 2mi musiałam wykończyć ale dawno zrobiły się juz przyciasne :-p

A pampersiaki 3 active czy sleep and play? U nas s&p i się sprawdzają b dobrze.

Do mam karmiących cycusiem - Czy podajecie już żelazo?

A pampersiaki 3 active czy sleep and play? U nas s&p i się sprawdzają b dobrze.

Do mam karmiących cycusiem - Czy podajecie już żelazo?

Ja sleep&play zakładałam na noc i ciągle przelatywały... :wściekła/y: nie wiem co z nimi lub mna nie tak, za to active super.

Pumpkin a to żelazo to komu matce czy dziecku:confused::-D

Rany dziewczyny to ile waza wasze maluchy??
Ja tam jeszcze w 2 siedze i nie narzekam?? Czyzby moj malec byl krasnalem w tej grupie?? :szok:

reklama
Ja sleep&play zakładałam na noc i ciągle przelatywały... :wściekła/y: nie wiem co z nimi lub mna nie tak, za to active super.

Pumpkin a to żelazo to komu matce czy dziecku:confused::-D

te sleep są za cienkie na noc :tak:

a mój w nocy nie siusia jak go kładę powiedzmy 21:00 tak zmieniam pieluchę o 7:00 bo jak się budzi o 4:00 to ma sucho :eek: bo ciągle o tej 3-4 zdejmowałam suchą pieluchę a teraz tylko kontroluję i ciągle sucha wasze dzieci też tak mają że w nocy nie siusiają:confused:

Do góry