reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
My też już używamy 3. Pampersy są w sam raz, Huggies 3 troszkę za duże, aha miałam też paczkę Happy 3 i nie uczulają małego, a 2 Happy uczulały, dziwne :baffled:

my wykańczamy "drójki" pampersy, ale 3 już czekają :)

No i pochwalę się ze wygrywamy walkę z odparzeniem pupci!! :) zostało tylko kilka małych ranek "w rowku", ale smaruję to tormentiolem i wietrzę i jest coraz ładniej.
Także mamuśki pamiętajcie, że jak pupa się robi czerwona, żeby zasuszać (maście z cynkiem albo mączka ziemniaczana i wietrzenie) a nie smarować nawilżającymi kremami (typu bephanten czy linomag) bo myśmy się tak właśnie załatwili...

a my ostatnio smarujemy sobie pupe kremem nivea sos i dziecie i jego pupa bardzo zadowolna :tak:
no i Pampersiaki 3ki już tak od ponad tygodnia, paczkę z 2mi musiałam wykończyć ale dawno zrobiły się juz przyciasne :-p

A pampersiaki 3 active czy sleep and play? U nas s&p i się sprawdzają b dobrze.

Do mam karmiących cycusiem - Czy podajecie już żelazo?

A pampersiaki 3 active czy sleep and play? U nas s&p i się sprawdzają b dobrze.

Do mam karmiących cycusiem - Czy podajecie już żelazo?

Ja sleep&play zakładałam na noc i ciągle przelatywały... :wściekła/y: nie wiem co z nimi lub mna nie tak, za to active super.

Pumpkin a to żelazo to komu matce czy dziecku:confused::-D

Rany dziewczyny to ile waza wasze maluchy??
Ja tam jeszcze w 2 siedze i nie narzekam?? Czyzby moj malec byl krasnalem w tej grupie?? :szok:

reklama
Ja sleep&play zakładałam na noc i ciągle przelatywały... :wściekła/y: nie wiem co z nimi lub mna nie tak, za to active super.

Pumpkin a to żelazo to komu matce czy dziecku:confused::-D

te sleep są za cienkie na noc :tak:

a mój w nocy nie siusia jak go kładę powiedzmy 21:00 tak zmieniam pieluchę o 7:00 bo jak się budzi o 4:00 to ma sucho :eek: bo ciągle o tej 3-4 zdejmowałam suchą pieluchę a teraz tylko kontroluję i ciągle sucha wasze dzieci też tak mają że w nocy nie siusiają:confused:

Do góry