reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Koliberek nadal macie problemy, czy już przeszło? Bo super na wszelkie odparzenia i zmiany skórne jest maść Ilex, fakt, że w Polsce nieosiągalna, ale zdarza się, że na Allegro bywa.
topoleczka
Fanka BB :)
Nadarienne, nam też Pampki 4 są za małe, ale kupiłam ostatnio 4+ i są ok. Piątki faktycznie są duuuże;-)
nadal. Juz nie wiem co stosować - teraz kupię maść z nagietka Weledy - bo ponoć dobra.
Pieluchy zmieniłam na Pampersy te nowe - bezzapachowe Dry max i nic. Zmieniamy normalnie max co 2 godziny.
Doktórka - twierdzi, że to uczuleniowe.
Czy Staś je nabiał?
Musiałabyś wszystko wyeliminować by to sprawdzić
Nie je nabiału - zero - nic.
Właśnie wyeliminowawszy pomidory, seler, por, pietruszkę... je tak jakby był w 6 mies.
to w takim razie co wg pediatry mogłoby go uczulać?
a kosmetyki jakie używasz?
Może kąp go w emolium?
Nie je nabiału - zero - nic.
Właśnie wyeliminowawszy pomidory, seler, por, pietruszkę... je tak jakby był w 6 mies.
Może spróbuj krem specjalny emolium, K miał uczuulenie w okolicach pampersa i na nóżki mu weszło lek mi to polecił i po paru dniach ładnie zeszło 2 x dziennie smarowałam.
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Koliberek naprawdę polecam ten Ilex, bardzo często jest on stosowany u stomików, a przy stomii naprawdę duuuże odparzenia występują.
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Koliberek to jest maść bez recepty, widziałam ją ostatnio na ebayu i allegro, bo w aptece to tego nie dostaniesz
O tutaj ma ktoś na sprzedaż:
ILEX-MAŚĆ NA ODPARZENIA SKÓRNE (1408950453) - Aukcje internetowe Allegro
O tutaj ma ktoś na sprzedaż:
ILEX-MAŚĆ NA ODPARZENIA SKÓRNE (1408950453) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Dziewczynki potrzebuję pomocy, Julka cały czas ma czerwone policzki, czego to może być objaw?
Na pewno nie są odmrożone.
Na pewno nie są odmrożone.
Podziel się: