reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
Nie pisałam wcześniej bo one mają filtr chemiczny a wszystkie (z tego co pamiętam) pisały że takich nie używają....

Czechow bo one maja filtr mineralny, nie chemiczny jak piszesz.. Widocznie kiedys były w takim chemiczne, ale teraz napisane jest, że filtry mineralne - może zmienili...

Czechow bo one maja filtr mineralny, nie chemiczny jak piszesz.. Widocznie kiedys były w takim chemiczne, ale teraz napisane jest, że filtry mineralne - może zmienili...

To jestem teraz lekko zdezorientowana - ostatnio jak byłam w drogerii (z apteką. Mają dobrych pracowników) to mówili mi że te właśnie mają chemiczny filtr.... No nic i tak słyszałam od wielu osób że często takie małe dzieciaki uczula - większe nie ale małe tak

ja mam Linomag krem z filtrem mineralnym ale jest beznadziejny-cieżko sie rozsmarowywuje. takze nie kupujcie.

Nie no lalki.... ja nigdy nie przestane czytać BB !!!! - to dla mnie skarbnica wiedzy.... i tak nie kupie kremy Nivea baby ani Linomag na słońce ;-)

To jaki mam kupic? ;-/

A tak szczerze to... ten mój Stach to cos nie teges bo kurcze nie przykrywam go na słońcu za bardzo, nie smaruję żadnymi filtrami... a on biały.... ja wracam ze spaceru czerwona jak burak a on biały....

Nie no lalki.... ja nigdy nie przestane czytać BB !!!! - to dla mnie skarbnica wiedzy.... i tak nie kupie kremy Nivea baby ani Linomag na słońce ;-)

To jaki mam kupic? ;-/

A tak szczerze to... ten mój Stach to cos nie teges bo kurcze nie przykrywam go na słońcu za bardzo, nie smaruję żadnymi filtrami... a on biały.... ja wracam ze spaceru czerwona jak burak a on biały....

Jolcia cofnij się kilka stron tam kilka razy były linki wstawiane (kaja miała fajny) - ja kupiłam dla atopowców la roche i jest świetny - w sprayu

La Roche-Posay - Dzieci

Kupiłam właśnie Ziajkę, niestety nie pisze, czy ma filtr mineralny, ale że od pierwszych dni... U mnie nic innego nie znalazłam, a nie chcę czekać, aż z neta przyjdzie, bo musiałabym cały weekend w do mu z mała siedzieć.
Używała któraś Ziajki?

reklama
Jolcia cofnij się kilka stron tam kilka razy były linki wstawiane (kaja miała fajny) - ja kupiłam dla atopowców la roche i jest świetny - w sprayu

La Roche-Posay - Dzieci

Tak, tak czechow - ja ten temat juz przerobiłam i nawet nawybierałam w głowie juz - a konkretnie krem MLECZKO PRZECIWSŁONECZNE DLA DZIECI i NIEMOWLĄT SPF 20 - Lavera - naturalne kosmetyki wegańskie bez konserwantów, pielęgnacja twarzy dzieci, zapalenie skóry, alergie, wrażliwa i sucha skóra tylko myślę o tym, że niby wszystko oki , bo to dość dobre firmy, filtry takie jak trzeba - mineralne a i tak uczula ;-(

Kupiłam właśnie Ziajkę, niestety nie pisze, czy ma filtr mineralny, ale że od pierwszych dni... U mnie nic innego nie znalazłam, a nie chcę czekać, aż z neta przyjdzie, bo musiałabym cały weekend w do mu z mała siedzieć.
Używała któraś Ziajki?

Ziaja

"nie zawiera filtrów chemicznych"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry