reklama
P
Pająk
Gość
Może po glutenie?
Po mleczku to raczej za uszami... chociaż niekoniecznie - a dawałaś jakaś cielęcinkę czy cuś?
Po mleczku to raczej za uszami... chociaż niekoniecznie - a dawałaś jakaś cielęcinkę czy cuś?
morka
Fanka BB :)
U nas była głownie buzia sucha i całe ciałko z małymi plamkami ( to dla czechow), pediatra że skaza, dermatolog że zejdzie. . Ale ja jej nic nie zmieniam, daję wsio jak leci i nic nie było, nic nowego nie dołączyłam poza kaszką ryżową ( bananową)na mleku dla niej i dziwne to że na buzi nic a na ciałku tak
PS A moja the best dermatolog powiedziała że jest to łojotokowe zapalenie skóry
Ale teraz to chyba miesiąc minął jak nic nie było

PS A moja the best dermatolog powiedziała że jest to łojotokowe zapalenie skóry
Ostatnia edycja:
U nas była głownie buzia sucha i całe ciałko z małymi plamkami ( to dla czechow), pediatra że skaza, dermatolog że zejdzie. . Ale ja jej nic nie zmieniam, daję wsio jak leci i nic nie było, nic nowego nie dołączyłam poza kaszką ryżową ( bananową)na mleku dla niej i dziwne to że na buzi nic a na ciałku tak
PS A moja the best dermatolog powiedziała że jest to łojotokowe zapalenie skóryAle teraz to chyba miesiąc minął jak nic nie było
Morka u nas było tak samo i też zdiagnozowano ŁZS... teraz mała ma już piękną skórkę a nabiał powoli wprowadzam --- może rzeczywiście banan albo jakaś chemia w jedzeniu które zjadłaś
Kaja_10
morka - kiedy i ile razy Bunia była szczepiona?
Sorki ale ja w AZS, LZS i SKS i inne sresy na skorze nie wierze u takiego malenstwa ot tak.
ps. zeby nie bylo, że wymyślam to poczytajcie ultokę każdej podanej szczepionki jak często są wymieniane alergia i wysypka; no gdzieś to g.. musi wyjść a cierpi biedny banan. Choc banan też ma chemie wiec moze to dwa w jednym. Po prostu organizm ma określone moce przerobowe, jak sie nie wyrabia to wyrzuca na zewnatrz, trzeba na to spojrzec tak.
Sorki ale ja w AZS, LZS i SKS i inne sresy na skorze nie wierze u takiego malenstwa ot tak.
ps. zeby nie bylo, że wymyślam to poczytajcie ultokę każdej podanej szczepionki jak często są wymieniane alergia i wysypka; no gdzieś to g.. musi wyjść a cierpi biedny banan. Choc banan też ma chemie wiec moze to dwa w jednym. Po prostu organizm ma określone moce przerobowe, jak sie nie wyrabia to wyrzuca na zewnatrz, trzeba na to spojrzec tak.
Ostatnia edycja:
reklama
Kaja_10
sylwia - był zatem szczepiony dwiema szczepionkami - to już masz dwie ulotki do poczytania; poza tym on dostał mnóstwo lekow - oczywiscie co bylo uzasadnione bo serce ważniejsze niż wysypka - więc nie można tak porównywac.
swoja drogą, dziecko z wadą serca szczepili - szok - przed operacją czy po?
swoja drogą, dziecko z wadą serca szczepili - szok - przed operacją czy po?
Podziel się: