reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

Klara toć nie ręke a szyszke wzglednie cycka w dłoń mogłas chwycić :-)

Kaja ja podpuszczam nieeeeeeeeeeee???? wydaje Wam się

no ale jak się juz bedziecie bić to dajcie znac ..jakiś basen z kisielem tez się zorganizuje :)
w końcu coś sie dzieje jakieś afery kupkowe :-D naa na na naaa :)

reklama
Rox , a po co mi cycek w dłoń, u mnie nic nie leci... ja już Ci pisałam, że mogę ewentualnie flachę z preparatem melkozastępczym :-D:-D:-D:-D

Dobra, dość afer kupkowych:-D:-D:-D
A ja lubię kisiel, hmmm:-D:-D, a jakie po nim kupki?
:rofl2::-D

Dobra, nyny,

Dam znać jak sprawa u C się rozwinie.... mam nadzieję, że jutro już bez śluzu....
Chwilowo mamy drugi wybryk na koncie, w 2 dni....

rox - widzę, że jakieś aferki ci się marzą bo nudno bylo... :-Dtyż prowda :-) ino widzisz wojny nie bedzie ; chyba, że sondaże klamią. ... to kto wie :-D:-D
Klara - oby jutro wam wszystko wróciło do normy z całego serducha życzę :tak:

kaja nie będzie :szok: jestem zdruzgotana
odmeldowuje siem jusz bo sie tu nikt nie chce bic :(

edit:
i żeby nie było to moj taki imidż artystyczny te błendy jensykofe

roxeen - ja już wiem czemu yol_a wsiąkła... ona polonistka :-D:-pi się nie wyrobiła
ale mnie ta polszczyzna tyz czasem pocionga bo se jaja robie :-D

ps yol_a wróc!!!!

yol_a wybacz i fróc do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helppppp
Borysowi brzydko pachna pieluchy, praktycznie po jednym siusiu przeokropnie czuć :eek:
zwalic nas leki ???

Ostatnia edycja:
i nie gniewaj się czasem na mnie!

Ale tak w ogóle, to możesz :-p:-D

Kaja, Klara ja Was nie podpuszczam ale szyszkii w dłoń i do ataku :D :))))

a jak się juz zaczniecie na dobre lać to macy was zbanuje hahahahaha :-D

UWAGA!!! Rozbójnicy na forum aaaa :-D:-D:-D

To ja zapytam jak oczyścić organizm, swój rzecz jasna?

Rox, zwalić na lek :-)

yol_a wybacz i fróc do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helppppp
Borysowi brzydko pachna pieluchy, praktycznie po jednym siusiu przeokropnie czuć :eek:
zwalic nas leki ???

No proszę szyszkowanie mnie ominęło :-)

Roxy zwalaj na leki --- leki mogą zmienić kolor i zapach moczu - mówię ci to ja internetowy pseudo-pediatra ;-)

reklama
roxeen - pewnie, że leki; zabarwienie i zapach bo to krąży i na szczęscie nerki dobrze filtruja i wydalają co nie trzeba;

Pasibrzuch - na tym wątku się nie oczyscisz bo doktory nie oczyszczają ;)) dorzucają nowe ewentualnie a tobie trza natury

Do góry