reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
No a brzuszek? Czasem jak mialam go w foteliku to sie bardzo pocił i nic mu nigdy nie wykoczyło. A dzis dalam mu drugą polowe słoiczka jabłko-jagody i chyba więcej mu wyskoczyło...teraz spi i nakryłam go tylko na nóżki żeby mi sie nie spocił

To jeśli nie masz pewności, odstaw te jabłko-jagody na tydzień i wtedy będziesz wiedziała.

sprawdź dokladnie sklad słoika - może jagody a może coś tam jeszcze dołozyli, też stawialabym na to

Jola chyba jednak coś nie tak z tymi jagodami, bo potówki na całym ciele tak odrazu i to jeszcze mocniej na drugi dzień? tak średnio mi sie to widzi z tymi potówkami;)

Gabi pierwsze swoje jagody zjadła jak miała 1,5 roku - była uczulona na wszystkie pestkowe - ale w przeciwieństwie do Twojego syna, Jola, krostki miała tylko na buźce. W takim razie musisz na pestkowe uważać.

Dziewczyny a jak ubieracie do snu ??'

U nas ostatnio 22 ,23 stopnie i załozyłam takiego bodziaka z krótkimi rekawkami i skarpetki do tego i nie wiem czy nie za mało.

Dziewczyny a jak ubieracie do snu ??'

U nas ostatnio 22 ,23 stopnie i załozyłam takiego bodziaka z krótkimi rekawkami i skarpetki do tego i nie wiem czy nie za mało.

ja zakładam pajacyki :tak: i przykrywam leciutko do pasa ....u nas gdzieś 19 stopni jest jak jest ciepło na dworze :tak: upsss ale to chyba nie ten wątek na taki temat teraz tak patrzę ;-)

reklama
Aja bodziaka z krótkim rękawkiem i przykrywam. I tak rano jest cała cieplutka. A jak jest chłodniej to pajaca, albo bodziaka z długim i śpiochy.

Do góry