reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
Agbar gratuluje.....!!!!! Super!!!!

A my też wczoraj 4 kupy...ale konsystencja różna, nie były wodnite, dziś już tylko dwie, więc mam nadzieję, że o biegunce nie mam mowy.....
ale może u nas przez jabłko- bo w sobotę i niedzielę był obiadek słoiczkowy, a jabłko 2 razy jako deser podane....

a jeszcze co do kup- może być taka ciemno zielona na wierzchu bo się zdążyła utlenić? Bo wiecie- dziwną mam ostatnio zabawę- jak się rozdusi to ta kupa w środku żółta, na wierzchu tylko taka szpinakowa....no chyba że szła na obiad marchew to marchewkowa i zatwardzeniowata?

e: i jak czytam jak ubieracie boba do snu, to ja chyba przeginam - bo u nas albo bodziak z długim i w śpiworek bez rękawów, albo jak nie mam bodziaka z długim to z krótkim rękawem i na to kaftanik z długim i do śpiwora- bez skarpetek i spodni.... - i widzę, że przez pół nocy cieply jest, ale tak koło trzeciej to już chłodne stopy więc w połowie lekki kocyk do połowy...ale już teraz zgłupiałam czy on chłodny czy spocony prze ten niedobór D3.....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak ubieracie dzieciątka w domku? bo nie wiem czy to nie za mało: body z długim, spodenki, skarpetusie, temp 23 st

reklama
Agata przy 20 st. ma z reguły ubrane body z dł lub krótkim rekawem i spodenki... czasem skarpetki włoze;-)

Do góry