reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

Ok, po południu sie przejade i popytam:tak:Ze tez nie zakumałam...
i dziwne, ze nigdzie sami mi tego nie zaproponowali:confused: Tak dbaja w tym kraju o klientów

Czechow... i tak mi jest głupio:zawstydzona/y:dzieki!;-)

reklama
asiowo są apteki takie, że ty zamawiasz w necie a odbierasz w aptece u siebie u nas takie zlecenia realizuje apteka dbam o zdrowie sprawdź sobie, albo poproś o sprowadzenie u nas nie ma z tym żadnego problemu

Dziewczynki a konkretnie o ile dobrze pamiętam to Klara pisałaś coś o poceniu się?? I tak się zastanawiam o co chodzi? Czy to coś złego? Moj Olek też ie poci np. w foteliku strasznie mu się plecy pocą albo w nocy pod kołderką tez czasem ma plecki wilgotne ale nie myślalam zeto co złego tylko mi się przypomniało ze kto coś pisał. Plis o info:-)

No to teraz żem schizy dostała - Misia się poci w foteliku czy leżaczku ale na plecach i na główce tam gdzie przylega do powierzchni! - rączki nie, ale nóżki czasem też jak ma skarpetki, więc często je ściągam i jest git.
generalnie daję vitaD ale jak mi się przypomni, a jak dużo na słońcu jesteśmy to nie daję wogóle i teraz mam schize czy ona czasem za mało nie ma tej D...

aga - w foteliku prawie każde dziecie sie poci - bo jest "opatulone" sztucznym materiałem z klapkami wokół głowy - zero przewiewu - do tego jej niewygodnie w foteliku.
Podawaj wit D co 2-3 dni i będzie dosyć (w ponure dni) a w słoneczne jak Ci sie przypomni.

Powiedz lepiej jakie i gdzie kupiłaś te szczoteczki do ząbków ;-)) a raczej dziąsełek ;-).

Jeszcze muszę zakupić jakieś miseczki plastikowe, łyżeczki, sliniaki ceratkowe i bidon/niekapek ;-).

reklama
Jola - dziewczyny mają rację, o stópki i rączki oraz o pocenie głowy chodziło z tym niedoborem D!!

Do góry